Poveşti de bineBeautyTe protejezi de soare şi tratezi pielea, în acelaşi timp

Te protejezi de soare şi tratezi pielea, în acelaşi timp

Dacă nu aţi plecat încă în concediu, dar aveţi planuri serioase în acest sens, printre alte pregătiri: bilete, bagaje, haine de vară sau costume de baie…nu uitaţi de cremele de protecţie solară.

Farmec, a lansat Gerovital H3 Derma+ Sun, o gamă revoluționară de dermatocosmetice cu protecție solară, adresată întregii familii.

Noua gamă poartă emblema Pharmaceutical Concept și fiind destinate comercializării în farmacii, la prețuri accesibile.

Noile produse, lansate şi create de Gerovital, au la bază o formulă inovatoare, ulei natural ecocertificat bogat în acizi graşi esenţiali omega 3-6-9 şi tocoferoli naturali ce protejează şi regenerează pielea.

Vitamina E, de exemplu, care se află şi ea în compoziţie, previne apariția petelor maronii, hidratează și regenereză pielea.

Pe lângă faptul că au fost create să reziste la temperaturi ridicate, produsele din gama Gerovital H3 Derma+ Sun au fost gândite special pentru pielea sensibilă, nu conțin parabeni, coloranți sau oxibenoză și lasaă pielea să respire.

Şi unde mai pui că toţi membrii familiei, indiferent de pretenţiile ce ţin de gradul de bronzare, pot folosi produsele din această gamă?

Astfel, Uleiul Protecție Solară SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii şi este rezistent la apă.

Fluidul Protecție Solară SPF 20 şi Laptele Protecție Solară SPF 30 au efecte antioxidante, protejează pielea împotriva radiațiilor ultraviolete și previn apariția arsurilor solare și petelor pigmentare.

Laptele Protecție Solară SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibilă şi, ca atare, are un factor de protecţie mai ridicat împotriva radiaţiilor solare. Tot SPF 50 are în compoziţie şi Crema de Față Anti-îmbătrânire SPF 50 cu unt de cacao, dar şi Crema Protecție Solară Copii SPF 50 recomandată şi pentru pielea bebelușilor.

Prezența filtrelor solare minerale și organice de ultimă generație în componența cremei menține sănătatea pielii.

Şi, dacă din greşeală, v-aţi ars prea tare, sau bronzat prea tare…aveţi o soluţie. Mai bine zis, Farmec are o soluţie pentru voi, Loțiunea Calmantă după Plajă…o formulă cu proprietăți antiinflamatorii, calmante și regenerante.

Gerovital Sun
Gerovital Sun

 

 

Mai Multe

More article