EvenimenteDin suflet pentru Maria de la Şcoala Ion Creangă din Cluj

Din suflet pentru Maria de la Şcoala Ion Creangă din Cluj

„Poate mulți dintre voi ați avut bucuria să o cunoașteți pe Maria Mureșan de la clasa a III-a B sau ați văzut-o în treacăt și i-ați admirat curajul cu care se avântă zi de zi în viață, chiar dacă viața nu a fost atât de blândă cu ea.

Pentru mine, dar și pentru toți cei care o cunosc, Maria e un munte de curaj, putere și zâmbet, într-un fragil corp de copil”, a scris pe gruprile de părinţi ai Şcolii Ion Creangă din Cluj-Napoca, doamna învăţătoare.

În vara acestui an, Maria va fi supusă unei operații grele și costisitoare, în urma căreia își va schimba protezele la membrele inferioare, o povară financiară greu de dus pentru familia ei. Doamna învăţătoare împreună cu colegii Mariei şi directoarea şcolii au gândit un eveniment caritabil, în data de 4 aprilie, care să trezească sentimentul de generozitate în inimile tuturor celor care vor participa.

În cadrul acestui eveniment vor fi organizate un târg caritabil cu produse handmade, făcute de mânuțe dibace şi o strângere de fonduri (din 4 până in 18 aprilie, în contul atașat sau fizic la Şcoala Ion Creangă din Cluj-Napoca.

„Ce simți atunci când tălpile tale ating iarba încărcată de răcoarea dimineții? 
Cum se simte nisipul cald sub tălpile tale?
Încotro îți îndrepți pașii?

Pășim în fiecare zi pe cărări care ne duc mereu spre ceea ce înseamnă împlinirea noastră, spre ceea ce ne bucură sufletul.

Maria pășește la fel ca noi, cu inima plină de visuri, speranțe și dorințe, doar că a simți cu tălpile pământul îi este străin, a călca apăsat îi e mai dificil, iar a cădea e deja o obișnuință. 
Curajul și puterea ei sunt mai mari decât pot piciorușele ei să ducă, iar momentul în care viața va deveni cu puțin mai ușoară pentru ea se apropie. În câteva luni Maria va intra într-o operație în care iubirea și generozitatea noastră îi vor da speranță.

Împreună putem contribui la pașii ei spre împlinire, zâmbete, la pașii mari la care speră. 

Poți dona în contul:
RO80BTRLRONCRT0568667701
Banca Transilvania
Mureșan Zdrob Maria Ariana

Ne poți vizita la târgul caritabil și poți achiziționa produse handmade.” (Doamna învăţătoare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai Multe

More article