EvenimenteUNTOLD, The World Capital of Night and Magic

UNTOLD, The World Capital of Night and Magic

untold_2016

UNTOLD, The World Capital of Night and Magic, câștigătorul premiului Europe Best Major Festival 2015, aduce pe aceeași scenă top 5 DJ ai lumii: Armin Van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Afrojack.

Nu mai puțin de 45.000 de abonamente au fost vândute până în prezent, pentru cele patru zile în care Transilvania va deveni epicentrul muzicii. În perioada 4-7 august, peste 150 de artiști, români și din întreaga lume, vor urca pe cele 10 scene amplasate în tot orașul, pentru a face Cluj-Napoca să vibreze.

În acest an, UNTOLD, dorește să creeze o îmbinare perfectă între mitologia nopții și magia tărâmului transilvănean. Conceptul exploatează poveștile nespuse ale Transilvaniei care sunt strâns legate de magia nopții, Clujul fiind polul de interes al acestei regiuni. Rolul principal din poveste îl va ocupa Magicianul.

El este cel care poate face legătura dintre cele două lumi, însă doar cu ajutorul simbolurilor specifice transilvănene.

Oglinda, poarta spre cealaltă lume, Luna, astrul care luminează toate cele nevăzute, Constelația Lira, harpa lui Orpheus care cu sunetul poate trezi la viață orice, Copacii însuflețiți, zânele și celelalte elemente completează atmosfera de magie nocturnă într-un decor spectacular.

untold_program

Pe lângă atmosfera de poveste mistică, UNTOLD vine cu diverse campanii în beneficiul comunității și a zecilor de mi de festivalieri.

Una dintre cele mai de succes campanii, a fost PAY WITH BLOOD & BAC DE 10 care au avut un impact național și nu doar regional.

PAY WITH BLOOD a dorit să tragă o alarmă asupra puținilor donatori de sânge din România, recompensându-i pe participanți cu bilete la festival. Dacă în 2015 s-a desfășurat doar în Cluj și București, anul acesta va fi o colaborare masivă, în care sunt implicate toate centrele universitare din țară.

Pentru ca educația trebuie permanent încurajată, toți absolvenții cu note de 10 la examenul de Bacalaureat  vor primi câte un abonament la UNTOLD. BAC DE 10 nu uită nici de toți ceilalți care au promovat acest examen, oferindu-le reduceri considerabile pentru intrările la cele patru zile de festival.

TRANSILVANIA ALL INCLUSIV este un proiect menit să promoveze această regiune. Prin urmare, brățările primite pentru UNTOLD vor facilita accesul la obiective turistice importante. În colaborare cu o agenție de profil, se va crea un circuit turistic în Transilvania cu un ghid specializat.

ADOPTĂ UN UNTOLD-IST își propune să demonstreze că Cluj-Napoca este cel mai prietenos oraș din Europa. Din cauza unui număr mic de locuri de cazare, Mihai Huțanu, propune găzduirea festivalierilor în casele clujenilor, oferind astfel în jur  de 10.000 de locuri de cazare atât de necesare.

Tot în acest an, festival vine cu o noutate pentru toate evenimentele de acest tip, lansând RADIO UNTOLD. În playlistul lui regăsindu-se artiștii care vor concerta în perioada 4-7 august la Cluj, dar și noutăți din domeniu.

Anul 2016 este un prilej bun pentru a cunoaște istoriile vechi ale Transilvaniei, poveștile mistice și pline de farmec pe ritmurile celor mai în vogă artiști ai lumii.

Mai Multe

More article