Poveşti de binePoveşti cu mâncareStarea de spirit caracterizată de înghețata preferată?

Starea de spirit caracterizată de înghețata preferată?

E sezonul înghețatei, iar zilele călduroase de vară ne fac să ne dorim un singur lucru – acest mult iubit desert răcoritor. Datorită numeroaselor sortimente care există avem mereu de unde alege, însă pentru majoritatea persoanelor acest lucru nu e o problemă. Mereu mergem la sigur cu aroma noastră preferată, fie că este clasica vanilie sau ciocolată, fie că este vorba de combinații puțin mai complexe.

Numeroase cercetări se fac în domeniul produselor alimentare, iar înghețata se numără printre cele studiate cu mare atenție. Chiar dacă fiecare dintre noi are un sortiment preferat, interesant este faptul că aproape de fiecare dată alegem ghidați de starea noastră de spirit. Poate că ne simțim un pic triști sau din contră, poate că suntem foarte bucuroși; în fiecare magazin de înghețată vom găsi sortimentul de care avem nevoie.

Meniul dintr-o gelaterie este atât de bine gândit astfel încât va satisface gusturile fiecărui client care pășește înăuntru.

Chiar dacă nu se poate afirma că sortimentul sau sortimentele de înghețată pe care le preferăm reflectă personalitatea noastră, acestea pot totuși caracteriza o stare de spirit pe care o avem. Să vedem ce spun specialiștii în legătură cu alegerile cremoase:

Înghețata de vanilie – în acest sortiment, pe lângă aroma plăcută și liniștitoare a vaniliei predomină și cea de lapte. Aceasta este prima aromă pe o simțim după ce ne naștem, iar persoanele care aleg înghețata de vanilie poate au nevoie de un pic mai multă siguranță, se simt anxioși și caută o metodă de a se elibera de stres. Aroma laptelui împreună cu cea a vaniliei ne poartă într-un loc sigur din trecut, un loc familial unde nu se poate întâmpla nimic rău.

Înghețata de ciocolată – este înghețata aleasă mereu atunci când cineva are nevoie să se răsfețe pe cât de mult posibil. Ba chiar se poate spune că se pășește într-o zonă periculoasă a plăcerii cu acest sortiment. Cei care aleg înghețata caută un moment de scăpare, iar complexitatea aromelor prezente în mod natural în ciocolată ajută enorm de mult.

Înghețata de fistic – alegerea celor care caută mereu lucruri complexe. Este preferată atunci când zilele devin plictisitoare și rutina e prezentă aproape tot timpul deoarece aromele unice ale fisticului din înghețată se lasă descoperite treptat, iar astfel ia naștere o senzație plăcută. Sunt ca un mister pentru papilele gustative. Rafinament, eleganță, complexitate și intensitate: caracteristicile sortimentului căutate de persoanele enigmatice și sofisticate.

Înghețata de căpșune – în acest caz sentimentele pe care le resimțim atunci când ne gândim la copilărie sunt cele căutate. Sortimentul aduce aminte de simplitatea și micile bucurii ale vieții care conturează frumoasa perioadă plină de energie pozitivă departe de cotidianul agitat.

Lista poate continua, iar secretele acestui subiect încă sunt descoperite. Cu toate acestea, aflați în fața unei vitrinei de prezentare cu ale sale numeroasele sortimente de înghețată, alegerea cu sufletul este cea mai bună opțiune. Vom fi pe deplin satisfăcuți! Este incredibil cât de mult ne influențează aromele starea de spirit, iar înghețata poate fi considerată o materializare a fericirii.

Mai Multe

More article