Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariCadouri personalizate- Tabloul mozaic

Cadouri personalizate- Tabloul mozaic

Mie îmi plac foarte mult cadourile personalizate. Odată, pentru că sigur acel cadou va fi unic, semnificativ şi te va scoate din mulţime pe tine, cel care dăruieşti şi apoi, pentru că demonstrează elegant dar semnificativ, cât de importantă este, pentru cel care dăruieşte, persoana căreia i se face cadoul respectiv.

De fapt, secretul cadourilor personalizate constă în faptul că transformă obiectele obişnuite în adevărate comori. Şi cui nu îi place să fie unic şi important?! Aşa că, atunci când vei fi invitat la ziua de naştere a cuiva drag, dăruieşte-i un tablou mozaic.

Un tablou mozaic este un colaj, format din mai multe imagini, fotografii, şi care presupune crearea unei fotografii principale(ca fundal) dintr-un mozaic de fotografii secundare.

Cu cât mai multe fotografii, cu atât mai bine, dacă nu, multe din ele pot fi repetate. Ideea este ca, la final, atunci când vei privi de la depărtare tabloul, să se remarce fotografia centrală, realizată din cât mai multe puzzle-uri foto. Poţi realiza singur un astfel de colaj, cu ajutorul programului Photo Mosaic Wizard, de exemplu, cu ajutorul căruia veţi reuşi să faceţi singuri un astfel de tablou personalizat. Sau puteţi apela la site-urile specializate, care vor crea, pentru voi, acest cadou unic.

Nu uitaţi ca la final, să-i prindeţi o fundă roşie cadoului şi să îl dăruiţi cu tot dragul persoanei speciale din viaţa voastră. Cu siguranţă, aceasta va fi extrem de încântată de originalul cadou, mai ales dacă puzzle-ul va fi format din fotografii în care apăreţi împreună!

 

Carmen

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article