EvenimenteMusic to Move the Beard Mobile

Music to Move the Beard Mobile

V-am povestit acum ceva timp despre deja faimosul Beard Mobile, primul taxi comunitar din Cluj. După cum probabil ştiţi, el a apărut din iniţiativa Bărboşilor (Beard Brothers) şi a Surioarelor lor mai mici (The SisterHood).

The Beard Mobile este singurul taxi comunitar din România, care zilnic face curse gratuite cu persoane cu dizabilități.

Maşinuţa asta magică a făcut furori şi deja a ajuns la un număr de 80 de curse pe zi. Până acum, magicienii care o conduceau în misiunea ei erau voluntarii din Beard Brothers dar, la volumul deja mare de muncă, este nevoie de angajarea unui şofer full-time şi de benzină.

Aşa că, ce s-au gândit bărboşii împreună cu prietenii noştri de la Golfee? Să ne cheme pe toţi, într-o seară de vineri, să cântăm împreună cu cei de la Art’s Cool, Calling Memphis şi The Backtrackers, într-o seară în care frăţia muzicii va răzbate dincolo de problemele de zi cu zi.

Aşa că nu-ţi face program pe vinerea asta, eşti aşteptat la Golfee! Ne adunăm în 7 aprilie, de cum se lasă seara – pe la ora 19:00, să petrecem împreună în timpul concertelor, dar şi după, la afterparty. Nu vă faceţi griji, nu o să vă plictisiţi, căci cei doi năzdrăvani care ne trezesc dimineaţa cu a lor Uzină de dume – aka Mişu şi Ştefan – vor fi acolo să ne ţină companie pe tot parcursul serii.

Toţi banii strânşi vor fi donaţi Beard Mobilului, ca să îşi poată face misiunea şi mai bine decât până acum. Reţeta perfecta a unei donaţii ar fi de 15 lei – o sumă mică pentru un lucru mare.

Răsplata? Din belşug! Shot-uri, muzică şi voie bună, căci frăţia muzicii dă bice Beard Mobilului!

Mai multe detalii aici!

Mai Multe

More article