Other web storiesGolfee - cafea bună într-un spaţiu jucăuş

Golfee – cafea bună într-un spaţiu jucăuş

Golfee e un fel de “golf” cu “coffee”. Golfee este locul în care evadezi într-o pauză de lucru să bei o cafea bună. Este locul în care te strângi cu gașca la o partidă de golf sau un turneu de catan. Este locul în care te retragi să citești o carte sau să asculți muzică live.

„Golfee e un locșor făcut cu mult, mult drag, iar scopul lui e să facă oamenii să zâmbească.”

ne-a spus Ada, făcătorul de fericire Golfee.

Într-adevăr – de la meniu la desenele de pe pereți, ți se oferă voie bună la tot pasul.

Meniul Golfee are vitamine și povești numa’ bune de băut. Mi-am propus ca data viitoare să încerc Albă ca Zăpada – un mix de chestii bune fără alcool.

“Arta murală” Golfee este creată de micii mari artiști prichindei care ajung în acest loc magic – un loc în care îți poți etala creativitatea pe pereți și poți juca mini-mini golf – la Golfee, cei mari joacă mini golf, iar prichindeii joacă varianta mini a ceea ce joacă ‘ăi mai mari.

„Într-un cuvânt Golfee este joacă. Golfee este pentru toți copiii din noi!”

Pe lângă jocul de bază al localului, Risc, Monopoly, Catan și Uno sunt doar câteva din jocurile la care îți poți provoca prietenii.

Dacă însă ești genul mai singuratic poți alege din biblioteca Golfee titluri pe care să le devorezi în timp ce savurezi o cafea bună.

Golfee este pentru toți și pentru toate: jocuri, cărți, concerte, ateliere de canto, șezători – toate pentru toate vârstele.

„Totul este creat handmade – decorul, barul, pistele.. totul e făcut cu mânuțele noastre. Am lucrat încontinuu 2 luni la tot ce se vede. 3 muieri și 2 bărbați.”

Golfee este o bucățică din sufletul celor care l-au creat, așa că vă invităm să îi călcați pragul și să vă bucurați de atmosfera veselă și de zâmbetele ce vă întâmpină încă de la intrare!

E super fain! Echipa Cluj Web Story vă recomandă măcar o vizită la mini golf!

Totul pornește de la linia albă. Apoi dăm cu crosa în bilă până o băgam în gaură.. simplu, nu? Partea faină: nu prea avem limită. Dăm până băgam, maximul de puncte este 7, iar câștigător este cel care are cele mai puţine.

2 fluturaşi şi o inimioară mai târziu, noi am abandonat concursul, dar opera de artă ce a rămas în urma noastră nu este de ignorat!

Încă un lucru important de știut când mergem la Golfee: mereu stăm în spatele celui care are crosa!

Distracţie faină!

Mai Multe

More article