Poveşti din ClujOamenii frumoși ai Clujului“Nimic de zis” – primul spectacol al lui Mimo Poetul

“Nimic de zis” – primul spectacol al lui Mimo Poetul

Tu ce ai de zis?

Spune-mi un cuvânt – primul care ȋţi vine ȋn cap.

De ce? Noi am rămas fără idei şi aparent şi Mimo Poetul gândeşte aşa, ȋn primul lui spectacol, intitulat simplu… Nimic de zis.

Bine, nu vă ȋnchipuiţi că el a rămas ȋn pană de idei, căci ȋn data de 3 noiembrie ne pregăteşte un spectacol ȋn care cuvintele se transformă ȋn note muzicale, improvizaţie momente amuzante şi… pantomimă.

Despre Mimo Poetul v-am mai povestit aici. De atunci ȋnsă, aţi putut să vă ȋntâlniţi cu el fie ȋn Parcul Central, ȋn Piaţa Muzeului, pe Memo sau ȋn autobus. Aţi avut ocazia să ȋl zăriţi la TEDxCluj 2017, când a prezentat alături de Iv cel Naiv sau să ȋl salutaţi la evenimentele celor de la Beard Brothers. Poate aţi apucat chiar să ȋi citiţi volumul de poezii intitulat Linişte ȋn versuri.

Spectacolul Nimic de zis este unul inedit, unde vom avea ocazia să-l vedem pe poetul mim alături de prietenii săi. Este inspirat de momentele trăite alături de clujenii lui dragi şi anunţă multe surprize. Este un spectacol interactiv, bazat pe improvizaţie – totul sub muzica talentatului pianist Cadmiel Boţac. Biletele le puteţi achiziţiona aici.

Ba mai mult, Mimo propune şi un troc: dacă tu, spectatorul, vii la show cu o carte pe care eşti dispus să o donezi, primeşti 10 lei ȋnapoi din valoarea biletului pe care l-ai achiziţionat. Scopul este de a strânge cât mai multe cărţi pentru a amenaja biblioteca unei şcoli de la Muntele Rece. Totodată, vrea să susţină şi iniţiativa The Beard Mobile, al Asociaţiei Beard Brothers, aşa că fiecare bilet achiziţionat pentru spectacol ȋnseamnă mai mult combustibil pentru primul taxi comunitar din ţară.

Toate acestea, plus multe alte surprize vă aşteaptă ȋn data de 3 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Ne vedem acolo?

Spectacolul Nimic de Zis este organizat de Asociația Apartenența și Parametru Productions, alături de partenerii: Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Beard Brothers, Bianco Milano, Laser Hunt, The Dungeon, Iulius Mall,  și mulți alți prieteni dragi.

Ȋncă o dată, biletele le găsiţi aici.

Mai Multe

More article