Other web storiesMai puţin de o săptămână până la Untold 2018!

Mai puţin de o săptămână până la Untold 2018!

Clujul vibrează deja. Se simte ȋn aer.

Ȋn aer musteşte un sentiment de anticipare pentru ce va să vină săptămâna viitoare. Oameni, artişti, muzică, zumzet, agitaţie, nesomn… doamne, abia aştept!

Mai puţin de o săptămână ne desparte de tărâmul magic Untold, acolo unde ne vom ȋntâlni cu The Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Prodigy, Jason Derulo, “fratele” Armin van Buuren şi mulţi, mulţi (dar chiar foarte mulţi) alţii.

Ȋmi place teribil de mult perioada asta – de fapt, ȋmi place să văd cum Clujul se umple datorită muzicii şi devine, pentru câteva zile, the it place to be. Nu vă ȋnchipuiţi că simt asta doar la Untold, mi-a fost mai mare dragul să văd cum venea lumea cu bagaje ȋn timpul Electric-ului şi cum peste tot erau oameni cu cizme de cauciuc şi pelerine de ploaie, chiar dacă eu mă topeam de cald.

Untold ȋncepe joia următoare şi eu deja parcă nu mai pot.

Nişte lucruri importante mai trebuie să vă spun.

  1. S-a afişat programul complet pe zile.

The Chainsmokers şi Afrojack sunt joi, Black Eyed Peas şi Armin duminică, sâmbătă ȋi avem pe Dimitri Vegas, Like Mike şi Steve Aoki, iar vineri ȋl ascultăm pe Jason Derulo, pe Tiesto, Diplo şi KSHMR. Programul complet cu tot-tot-tot ȋl găsiţi aici. S-ar putea să mai sufere unele modificări, aşa că recomandarea mea e să vă descărcaţi şi aplicaţia Untold ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din festival.

  1. Procesul de check-in se poate face, parţial, online

Ȋncepând de ieri, 26 iulie, prin aplicaţia Untold sau site-ul untold.com, festivalierul se poate ȋnregistra cu o adresă de e-mail şi un formular ȋn care i se vor solicita datele, urmând ca mai apoi să urmeze paşii pentru completarea check-in-ului.

Procesul de check-in poate fi efectuat pentru mai multe persoane, dacă biletele au fost cumpărate de pe respectiva adresă de e-mail. Doar persoana ȋnregistrată ȋn formularul de check-in va putea să primească brăţara de festival ȋn baza abonamentului.

Acest proces va salva timp şi va oferi acces la funcţia de alimentare online cu bani a brăţării de festival, iar suma va deveni activă ȋn momentul ȋn care festivalierul ȋşi va schimba biletul cu brăţara de festival.

Acest lucru se va ȋntâmpla la corturile de check-in prezente la intrare ȋn festival, care se deschid ȋn data de 31 august 2018. Este obligatoriu ca la momentul de check-in să aveţi la voi un act de identitate valid (buletin sau paşaport). Programul corturilor de check-in este 14:00-23:00 ȋn zilele pre-festival şi 12-00-08.00 ȋn perioada festivalului. Cei care şi-au făcut check-in online vor avea la dispoziţie două zile adiţionale – 29-30 iulie, ȋntre 14:00 şi 23:00 pentru a merge la corturile de la Sala Sporturilor Horia Demian pentru a-şi lua brăţara de festival.

Pentru cei sub 18 ani, este nevoie şi de documentul de acord parental, pe care ȋl puteţi descărca de aici, iar accesul celor sub 14 ani este permis doar cu bilet valid şi ȋnsoţit de un părinte.

V-am bulversat puţin? Deci, concret: check-in online = mai puţin timp pierdut şi două zile adiţionale de luat brăţări + acces la alimentarea cu bani online.

  1. Festipay este prezent şi anul acesta

Vorbim de cea mai sigură modalitate de plată ȋn cadrul unui festival. Sunt pregătite peste 80.000 de brăţări din ţesut textil şi cip RFID integrat. Brăţările pot fi ȋncărcate online sau la cele peste 80 de puncte de ȋncărcare din perimetrul festivalului. Ȋncărcarea offline se poate face fie cash, fie prin card.

Căsuţele de Credit Point vor funcţiona ȋntre orele 12:00-06:00 şi non-stop ȋn zonele cele mai circulate. Banii vor putea fi retraşi doar cash, pe toată durata festivalului, până cel târziu luni, 6 august la ora 10:00.

Pfff… acum m-am bulversat pe mine.

Deci avem aşa: program pe zile, sistem de check-in online şi festipay.

https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/videos/985345195001003/

Ȋn rest, cu cine mă mai distrez anul ăsta? Cine vine?

Mai Multe

More article