Other web storiesIntră în pielea legendei! Virtus Antiqua recrutează!

Intră în pielea legendei! Virtus Antiqua recrutează!

Azi sunt fericită. Şi vreau să împărtăşesc cu voi această zi specială. Nu e ziua de azi, e cea de mâine, căci atunci se împlineşte exact un an de când eu am început să fac parte din povestea Cluj Web Story şi viceversa.

Scriam exact acum un an despre clujenii de la Virtus Antiqua, o asociaţie de reenactment istoric ce promovează valorile Antichităţii.

Mai pe înţelesul nostru, ei aduc în ochii publicului momente din viaţa unei şcoli de gladiatori, în care aveau loc lupte dinamice, uneori presărate cu sânge. Pe lângă asta, spun poveştile tuturor oamenilor care trăiau în jurul acestei şcoli: soldaţi, civili romani, precum şi nemiloasele Furii, zeiţele ce aveau grijă ca totul să decurgă aşa cum cerea soarta.

Virtus Antiqua este acum în căutare de noi talente, de oameni care să aibă curajul necesar pentru a intra în arenă sau să depună jurământul soldaţilor de a veghea la bunul mers al şcolii de gladiatori. Fetelor, sunteţi şi voi aşteptate pentru a intra în pielea legendei, prin lupte de gladiatoare şi dansuri antice.

Vă simţiţi în stare? Dacă da, atunci sâmbăta viitoare, 8 aprilie, începând cu ora 11, nu vă faceţi program. Virtus Antiqua vă aşteaptă în parcul Colina din Mănăştur să vă cunoască pe toţi cei care vreţi să ieşiţi din cotidian, să vă întoarceţi în timp şi să intraţi în pielea legendei!

Nu ezitaţi să intraţi în povestea lor, căci sunt oameni faini şi plini de experienţe. Alături de ei, puteţi fi siguri că, pe lângă faptul că veţi învăţa multe lucruri, veţi avea ocazia să legaţi amintiri, momente şi prietenii care vor dura toată viaţa.

Pe cei din Virtus, dar şi detaliile şi surprizele pe care ni le pregătesc, îi găsiţi aici.

Ne vedem sâmbăta viitoare, da?

Dar până atunci, închin împreună cu voi în cinstea primului an petrecut în compania voastră, un an în care am trecut prin atât de multe lucruri! Iar povestea noastră abia a început, vă promit asta!

Mai Multe

More article