Other web storiesRețeta perfectă de veselie - Magicianul Florin Suciu Buh

Rețeta perfectă de veselie – Magicianul Florin Suciu Buh

Se ia una bucată magician, se pune laolaltă cu un iepure ștrengar, se amestecă bine, bine bine, și hocus pocus, avem rețeta perfectă de veselie și încântare pentru toate vârstele.

Florin Suciu Buh este un tânăr antreprenor de 28 ani care, după ce a învățat matematică pe pâine, s-a decis că nu cifrele îi vor fi camarazi în viitorul ce-l așteaptă, ci arta.

Anii de teatru l-au convins că nu poate trăi în asemenea condiții, motiv pentru care, alături de un bun prieten, a pus bazele unei asociații, creând spectacole educaționale și distractive pentru copii.

Știm că educația este foarte importantă, așa că ne-am hotărât să îmbinăm distracția cu învățatul.

Momentan, în portofoliul nostru avem șapte spectacole de teatru de păpuși, magie, magie și ventrilocie, magie și clovnerie și unul de experimente științifice.

La Românii au Talent, Bubu a furat toată atenția juriului, lăsând magicianul pe planul 2.. dar n-a fost cu supărare, căci ei sunt buni prieteni , iar momentul a trecut în faza următoare cu 4 DA.


Din dorința de a educa prin artă, Magicianul Florin Suciu Buh a început colaborarea cu o Asociație ce se ocupă de copiii din centrele de plasament, pentru a le putea oferi și celor mai puțin norocoși un motiv de a zâmbi.

Am început să colaborăm chiar și cu școli și grădinițe din zona rurală care nu au acces direct la cultură. Vrem să oferim copiilor ceva de calitate pentru că știm că ei sunt viitorul. 

Magicianul Florin Suciu Buh va fi prezent sâmbătă, 8 aprilie, la un spectacol pentru copii. Pe lângă show-ul pregătit, el pune la bătaie un voucher pentru tombolă, iar norocosul care va avea biletul câştigător, îl va avea pe magician la aniversarea sa.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor merge care susținerea copiilor din centrele de plasament din județul Cluj.

Aşadar, haideţi să îl vedeţi live pe Magician într-un spectacol colorat şi să descoperiţi Cine e în Joben?

 

Mai Multe

More article