Other web storiesInstaMeet #wwim15

InstaMeet #wwim15

Primăvara a început și în mediul online! Poze, hashtaguri și check-în-uri pe terase, au invadat facebook-ul și instagram-ul.

În Cluj, 3 tineri au pus la cale o întâlnire în natură cu cei mai hiperactivi utilizatori ai Instagram-ului. Astfel, cu ocazia celei de-a 15 întâlniri globale a instagrammerilor, ei au propus o întâlnire pasionaților de fotografie cu telefonul în Făget: Instameet Picnic.

Ne-am întâlnit la terenurile din Mănăștur, am socializat puțintel, apoi am luat-o la pas prin pădure către o pășune, unde urma să ne întindem păturile și merindele.

Vlad Cupșa, organizator.

Ne-am strâns cu scopul de a ne face noi prieteni, cunoștințe, dat și pentru experiența de a cunoaște omul din spatele profilului pe care zilnic îl urmărești. Un moment de rupere din activitățile de zi cu zi, rupere de mediul urban și de mult zgomot. (Victor Petric, organizator)

În drumul nostru am făcut poze și i-am oferit pădurii momentul ei de popularitate în mediul online. Oamenii care ieșiseră cu grătarele se uitau la noi și vedeau o gloată de tineri care nici măcar când ies în gașcă nu își pot lăsa telefoanele din brațe.

Traseul pe care l-am urmat a fost marcat un smiley face, care parcă îți spunea “zâmbeşte, chiar dacă panta e abruptă!” – panta era de fapt decentă, dar cele “10 minute până la păşune” de care ne-a informat Ana (cel de-al treilea organizator) s-au transformat în 30. A fost bine până la urmă.. mai ales că la linia de sosire ne-a servit cu gogoși.


În vârful dealului ajunși ne-am întins la soare, am continuat, bineînțeles, să facem poze, ne-am înfruptat din delicatesele aduse de fiecare și am postat pe instagram sub hastag-urile #wwim15picnic #wwim15.

A fost voie bună, au fost zâmbete, soare și mâncare!

Mulțumim că ne-ați scos din casă şi să ne vedem cu bine la următoarea întâlnire!

 

 

 

mai multe fotografii găsiţi aici

Mai Multe

More article