Poveşti din ClujIei 10 la BAC, ai garantat patru zile de distracţie la UNTOLD

Iei 10 la BAC, ai garantat patru zile de distracţie la UNTOLD

The BAC is coming!

Clasa a XII-a, sunteţi pregătiţi? Mai aveţi doar câteva zile şi scăpaţi dar, vă promit eu, o să ajungeţi ȋntr-un punct ȋn care o să vă fie teribil de dor de perioada asta. Ştiţi cum se spune, tuturor li se pare greu până ajung ȋn prima sesiune.

Eu ştiu că mie mi-e dor. Chiar dacă eram stresată şi emoţionată oarecum ȋnainte de examen, acum mă gândesc cu o oarecare nostalgie la zilele când capul meu era prin cărţi. Nu m-am spetit cu ȋnvăţatul foarte tare, m-am spetit să ȋnvăţ logic. Face sens?

Eu am ȋnvăţat pentru mine, pentru a-mi putea permite să ȋmi aleg orice facultate ȋmi doresc. Voi trebuie să ȋnvăţaţi pentru voi şi să puneţi prima cărămidă a carierei voastre.

Şi voi mai aveţi un plus care, pe vremea mea, nu era.

Una dintre cele mai mişto campanii ale celor de la Untold este exact cea care oferă bilet gratis celor care iau 10 ȋn examenul de bacalaureat – şi nu numai, vă mai şi dau bani de cheltuială – şi nu de lepădat. Iar dacă nu ai reuşit nota maximă, nu-ţi face griji: festivalul oricum te premiază cu o reducere substanţială a preţului abonamentului.

Ce mai vreţi?

Zicala ȋn popor e asta: după muncă şi răsplată. Scopul campaniei este clar să vă ȋncurajeze să daţi tot ce aveţi mai bun din voi, să fiţi top of the top şi să fiţi competitivi – nu cu alţii, ci cu voi ȋnşivă. Scopul campaniei nu este să creeze panică şi stres ȋn plus, ci este aportul pe care o entitate dintr-un domeniu care este uneori considerat ca impediment al ȋnvăţării clasice, ȋl aduce pentru a sprijini educaţia ȋn forma care e.

Bac-ul nu e un monstru, nu e ceva care să ne sperie – e pur şi simplu o etapă, un pas, o temelie pentru viaţa noastră.

Deci, recapitulare: ȋnvăţaţi, daţi bacul, luaţi 10 şi primiţi bilet gratis şi bani de cheltuială la cel mai mare festival din România. Dacă nu reuşiţi să luaţi nota maximă, nu-i bai, aveţi reducere la abonament.

Dacă ȋnsă nu reuşiţi să luaţi 10 – şi, să fim serioşi, asta nu este o misiune uşoară, pentru că examenul de bacalaureat este impredictibil ȋn esenţa lui, cât şi subiectiv la anumite materii, după părerea mea – puteţi dona sânge şi primi o reducere la abonamentul de patru zile al festivalului.

Campania Blood Network continuă până ȋn 29 iunie – asta este demersul meu preferat al celor de la Untold, pe lângă festival ȋn sine.

Sunt multe lucruri care trebuie schimbate sau ȋmbunătăţite ȋn România noastră, pentru a vorbi despre o creştere a calităţii vieţii, iar această schimbare vine, ȋn primul rând, de la noi.

Untold-ul face asta – pe lângă transformarea unor simple zile ȋn magie, se gândesc şi la mijloace prin care pot contribui la construcţia societăţii de mâine.

Chapeau!

Mai Multe

More article