Poveşti din ClujDedică sportului o zi întreagă. Concurs la Get fit with Garmin

Dedică sportului o zi întreagă. Concurs la Get fit with Garmin

Evenimentul sportiv Get fit with Garmin include probe sportive şi clase gândite să ofere o zi cu sport complexă. Dacă doreşti să participi gratuit la cursa family, alături de copilul tău, intră în concursul nostru.

23 iunie, la Cluj-Napoca, poate însemna un ansamblu de întreceri sportive, ore de mişcare şi o minişcoală de nutriţie, toate organizate în Parcul Cetăţuie.

Probele includ obstacole, biciclete şi alergare alături de membrii familiei.

Alergarea cu obstacole se va desfăşura pe o distanţă de 3 km (traseul este de 1,5 km și va fi parcurs de 2 ori de fiecare participant).
Alergarea family cu obstacole este o probă cu un traseu de 1,5 km care va fi parcurs o dată de fiecare echipă. Categoriile de vârstă la care se poate concura (părinte + copil) sunt: 4-6 ani, 7-9 ani, 10 -12 ani și 13-15 ani.
Cross Country MTB este o întrecere pe biciclete pe un traseu lung de 7,5 km (1,5 km x 5 ture), iar parcursul este „presărat” cu câteva elemente introduse de  organizatori.

Pe lângă întreceri, în Parcul Cetăţuie  antrenori şi instructori de fitness vor susţine clase de Yoga şi Body Combat. Stil de viaţă sănătos, cum ştim cu toţii, nu înseamnă doar mişcare, ci şi un program alimentar corespunzător. Vrei să afli ce este bun pentru tine? Evenimentul Get fit with Garmin are şi o componentă de nutriţie, un atelier în cadrul căruia participanţii pot beneficia de sfaturi despre diete, mâncare sănătoasă şi program alimentar.

Taxa de participare este de 50 de lei/persoană pentru probele de alergare cu obstacole, cross country MTB şi alergarea cu obstacole family. La clasele de fitness participarea este gratuită. Din suma colectată, 20% va fi donat către Special Olympics .

Special Olympics, mișcarea globală care valorifică potențialul uman prin puterea transformatoare a sportului, ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate și implicate ca membri activi ai comunităților din care fac parte.

Toţi participanţii la eveniment, trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți. Cei cu vârsta sub 18 ani au nevoie, pentru înscriere, de acordul scris al unui părinte. Participanții trebuie să facă dovadă plății taxei de înscriere şi să aibă asupra lor un act de identitate în original. Se va completa şi o declaraţie pe proprie răspundere  care va fi înmânată voluntarilor de la punctul de predare a kit-urilor.

Evenimentul Get fit with Garmin este organizat de Asociatia Clubul Sportiv Alpin Universitar, iar Cluj Web Story este partener media.

Concurs!!!! Poţi participa gratuit la Get fit with Garmin, cursa family, dacă vei câştiga concursul nostru.

Condiţii de participare:

  1. Dă SHARE vizibil acestei postări, din pagina noastră de facebook.
  2. Scrie numele unui prieten interesat de eveniment, cu tag, în comentariu, la această postare din pagina noastră de facebook.

Concursul se va încheia în 22 iunie, ora 9. SUCCES!

 

 

Mai Multe

More article