Other web storiesElectric Castle este aici!!!

Electric Castle este aici!!!

Cu ploaia. Sau prin ploaie. Indiferent de prepoziție. Cert este că festivalul şi-a păstrat tradiția şi a adus nori deasupra Clujului.
Ştiu, poate v-ați săturat să tot auziți cuvintele ploaie, nori, Bonțida, Electric, cizme şi aşa mai departe, da’ faza e că cerul turnând cu găleata deja face parte şi din line-up festivalului, devenind de-a lungul anilor o oarecare trăsătură a fiecărei zile.

Electric Castle 2018 a debutat ieri cu ziua 0, avându-i ca actori principali pe Damian Marley şi al lui crew, dar şi pe miile de oameni ce mişunau pe domeniul de la Bonțida. Şi pe Vunk, dar aici sunt deja eu subiectivă.
Am văzut culoare, veselie, spirit si voie bună. Am văzut râsete şi dansuri. Oameni faini şi uniți de muzică şi de castel. Pelerine de ploaie… cizme de cauciuc… mâini ridicate şi murmur de voci.
Practic, toate ingredientele unui Electric Castle veritabil.
Ieri am văzut esența unui festival în care nu contează cine eşti şi de unde vii, sau unde vrei să ajungi. Eşti doar acolo prezent, marcând un moment în timp pe ritmuri de muzică.


Domeniul Castelului Banffy arată foarte mişto, aranjat până la cel mai mic detaliu. Mi-au plăcut teribil de mult unele zone de activare, cât am apucat să explorez, în special grădina secretă de unde sper să vă aduc zilele astea mai multe poze.
Şi vreau neapărat să văd şi Circul Metropolitan prezent în festival!


Căci, de data asta nu mi-am uitat cizmele de cauciuc – wink wink. Aşa că am putut să explorez.
Lucruri multe şi faine se întâmplă weekend-ul ăsta la castel. Muzică, circ, dans, mâncare şi fel de fel de activități vă aşteaptă pe domeniul de la Bonțida.
Mai multe nu prea am ce să vă zic momentan, decât #meetmeatthecastle!
Sper să ne vedem într-un număr cât mai mare şi să petrecem împreună acel moment în timp de care vă ziceam!

PS: Da, a plouat. N-am văzut pe nimeni să se plângă.

Mai Multe

More article