Other web storiesÎn fiecare zi declar “uau, cea mai tare zi!”

În fiecare zi declar “uau, cea mai tare zi!”

În fiecare zi declar “uau, cea mai tare zi!”. Ei, ultima “cea mai tare zi” a fost sâmbătă (azi fiind duminică).

Kensington a sunat extraordinar de bine! Au fost super energici, au comunicat cu publicul, au coborât de pe scenă şi ne-au oferit un super show!  Se simţea că le place ceea ce fac! Şi-au dat silinţa şi au învăţat câteva cuvinte în română, au cântat o piesă de la London Grammar, care nu au mai ajuns la castel şi ne-au făcut să ţopăim până nu am mai simţit frigul.

Iar dacă pe parcursul concertului le-au mulțumit zecilor de mii de fani care au venit să îi asculte, până la final mulțumirile s-au transformat într-o declarație ce cu siguranță este reciprocă, un „Te iubesc!” spus românește întregului public care ne face să fim siguri că primul lor show în România nu va fi cu siguranță și ultimul.

O altă super surpriză au fost The Bloody Beetroots. Iniţial, nu am reuşit să îmi dau seamă care este stilul lor şi am căutat info pe google chiar în timp ce performau. Am fost uimită când am citit despre un italian de 40 de ani, producător, muzician, dj, actor. Super energic, se mută de la chitară la pian şi înapoi la microfon.

Identitatea lui Sir Bob Cornelius Rifo este necunoscută, singurul element care ne ajută să îl identificăm este tatuajul de pe piept “1977”, anul în care s-a născut el şi anul în care s-a născut punk rock-ul. Succesul de pe scenă a fost anticipat de cererea mare a fanilor de a se întâlni cu trupa într-o sesiune privată de meet & greet: câștigătorii concursului au avut ocazia să discute cu trupa chiar în culisele festivalului.

Astăzi îmi doresc să ajung la Nothing but thieves, una dintre cele mai tinere trupe din peisajul rockului alternativ („seniorul” trupei are 25 de ani). Nothing but thieves vin la castel cu piese de pe albumul cu numărul 2, „Broken Machine”, lansat anul acesta și cu care până acum au avut parte de concerte sold-out în nu mai puțin de 10 țări.

Până la ei, mă voi antrena la concertul celor de la Dubioza Kolektiv, probabil variantă bosniacă a celor de la Subcarpaţi.

Line-up-ul zilei este completat de o ofertă generoasă de nume mari, care să facă ultima zi de Electric Castle cu adevărat un punct culminant-Jessie J, Quantic, Tchami, San Holo și mulți, mulți alții.

See u at the castle!, pentru ultima oară în acest an.

Mai Multe

More article