Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariCum realizăm o cană cu personalitate

Cum realizăm o cană cu personalitate

Iată ce pot face, două mâini dibace

…cu puţin lac de unghii, roşu, mov sau chiar verde ori albastru, o cană albă de ceramică (fără model), o caserolă adâncă din plastic, o scobitoare şi puţină apă, putem personaliza cana din care bem ceaiul ori cafeaua, dis de dimineaţă, ştiţi voi, când abia ne ridicăm din pat şi avem nevoie de un mic suport de cofeină…o cană deosebită, care să ne scoată din monotonie, e oricând bine venită, mai ales dacă are amprenta noastră.

Dacă sunteţi de acord cu mine, atunci să trecem la treabă! Nu vă faceţi griji, pentru că procedura de lucru este una foarte simplă!

Mai întâi umplem caserola cu apă caldă şi turnăm în ea câteva picături din sticluţa/ele cu lac de unghii. Puteţi picura o singură culoare sau puteţi face un mixaj de culoare, cum doriţi. Cu ajutorul scobitorii facem un model în apă, din stropii de ojă, după care luăm cana de ceramică şi o scufundăm, pe o parte, în zona în care avem petele de culori.

Scoatem cana imprimată din apa cu ojă şi o lăsăm să se odihnească 2–3 ore, pe un şerveţel curat. Modelele inedite s-au imprimat pe cană, tot ce aveţi de făcut acum e să puneţi obiectul realizat la loc de cinste sau să îl împachetaţi frumos pentru a-l face cadou cuiva drag.

O modalitate simplă prin care un obiect simplu devine unic, o cană simplă primeşte personalitategraţie imaginaţiei şi îndemânării voastre!

 

Spor la lucru să aveţi!

 

Angel

Articolul precedentAccident cu final fericit
Articolul următorGustul amar al despărţirii

Mai Multe

More article