Poveşti din ClujCu pași repezi spre UNTOLD 2023

Cu pași repezi spre UNTOLD 2023

Au mai rămas doar câteva ore până la începerea Festivalului UNTOLD 2023. Inima orașului Cluj-Napoca va fi în acest an cuprinsă de lumina păsării Phoenix care reprezintă simbolul ediției curente.

După lungi pregătiri intense în această seară va avea loc deschiderea mult așteptată a celei de-a 8-a ediții a festivalului de muzică UNTOLD care se va desfășura între zilele de 3 și 6 august. Timp de 4 zile și 4 nopți Parcul Central va deveni universul zecilor de mii de fani care vor fi alături de artiștii și DJ-ii lor preferați din întreaga lume.

Emoția devine din ce în ce mai mare pentru toți participanții, mai ales că organizatorii au anunțat că scena principală măsoară în acest an cele mai mari dimensiuni de până acum. 110 metri lățime, 32 metri înălțime și o imensă pasăre Phoenix colorată de 1250 jocuri de lumini – atracția principală din tărâmul UNTOLD.

În cadrul festivalului muzica este cea care pătrunde adânc în sufletele tuturor, declanșând în final  o energie unică. Pe cele 8 scene (Main, Galaxy, Alchemy, Fortune, Time, Daydreaming, Tram și Retro) artiștii de renume vor mixa și vor crea ritmuri menite să ne poarte într-o călătorie electrizantă. Iar asta nu e tot. Organizatorii au îmbunătățit zona de mâncare, au pregătit noutăți în zona fashion și au reunit într-un singur loc zeci de activări ale partenerilor care așteaptă să fie descoperite.

Și în acest an povestea va fi conturată de miile de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor care se vor asigura că siguranța participanților nu e pusă în pericol pe perioada festivalului. Organizatorii își vor uni din nou forțele cu autoritățile locale pentru memorabila experiență UNTOLD. Mai mult, pe Șuier îl vom putea întâlni și de această dată în cadrul festivalului (povestea lui de anul trecut: https://clujwebstory.ro/uite-l-pe-suier-inca-o-data-la-untold/) alături de echipajele canine care vor fi pregătite de patrulare.

De reamintit înainte de intrarea în festival este faptul că organizatorii impun anumite măsuri de siguranță și interzic o serie de obiecte care pot fi periculoase în mulțime. Toate informațiile și numărătoare inversă pot fi găsite pe site-ul oficial https://untold.com/ro.

UNTOLD 2023 – The Light Phoenix – lumina dintre lumea reală și cea imaginară

Mai Multe

More article