Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariClujul de weekend: pregătiri pentru Halloween, carieră şi nunţi

Clujul de weekend: pregătiri pentru Halloween, carieră şi nunţi

De cum am deschis ochii acum aproximativ cincisprezece minute, inima mea tresaltă de bucuria faptului că ȋn sfârşit e… vineri. Azi parcă totul se simte mai intens, mirosurile sunt mai puternice, vederea mai acută – cel puţin până seara, dacă te decizi să ieşi ȋn oraş.

Iar ne aşteaptă un weekend care şi-a propus să nu ne lase să ne plictisim, ȋn ciuda vremii capricioase de afară – căci de acum, nu mai pot să ȋndulcesc situaţia şi să spun că va fi cald când inclusiv mie ȋmi ȋngheaţă membrele inferioare şi se transformă ȋn veritabile picioare de pui.

Dar vă promit că locurile pe unde vă plimb de data asta sunt majoritatea, dacă nu toate, ȋn interior.

Târgul de cariere ȋn IT @Sala Polivalentă

Organizat şi anul acesta ȋn interiorul Sălii Polivalente, TdC IT se termină azi, 27 octombrie, la ora 16:00. Aşa că este ultima voastră şansă, cel puţin ȋn această ediţie, de a vedea noile oportunităţi de job din domeniul tehnologiei clujene (şi nu numai). Organizatorii şi-au propus să adune peste 40 de companii şi aproximativ 2.500 de candidaţi, ademenindu-i, pe lângă ofertele de loc de muncă, cu diferite workshop-uri, o zonă de gaming, Speed Challenge şi multe altele pe care le veţi descoperi dacă decideţi să treceţi pe la Polivalentă azi.

Salonul Mireselor, ediţia de toamnă @Expo Transilvania

Sezonul de nunţi al anului curent fie s-a terminat, sau e pe terminate – nu mai ȋnţeleg exact ce se ȋntâmplă din acest punct de vedere. Cert e că deja cu toţii ne gândim la sezonul următor: unii mai cu emoţie şi bucurie, alţii… nu comentăm. Ce e sigur ȋnsă că weekend-ul acesta, la Salonul Mireselor, puteţi lua contact cu tot ce aveţi nevoie pentru nunta pe care v-o doriţi. Vă veţi plimba printre standuri cu rochii de gală, costume de ceremonie, decoraţiuni, muzică, invitaţii de nuntă, the whole bibidi-babidi-boo! Să nu uităm de Black Briday – unde rochiile de mireasă sunt la mari reduceri, gata să vă fure ochii!

Zorba @Opera Naţională Română Cluj-Napoca

Despre Zorba v-am tot povestit ȋn ultima vreme. A constituit “obiectul” flashmob-ului din Piaţa Unirii din primăvară, a fost şi subiectul unui vechi concurs de al nostru, a fost pe buzele tuturor celor care l-au văzut. Un balet ȋn două acte, o poveste ce descrie unul dintre ineditele forme pe care le-a ȋmbrăcat mitul grecului Zorba, despre care aflaţi mai multe aici. Ce trebuie să mai ştiţi e că duminică, de la 18:30, pe scena Operei Române din Cluj, se va spune din nou povestea lui Zorba şi vă garantez eu că nu vreţi să o rataţi, aşa că nu mai staţi pe gânduri – bilete găsiţi aici.

Pregătiri pentru Halloween @VIVO! Cluj, @FSEGA sau @CeramicCafe

După cum bine ştim, Halloween-ul bate la uşă. Iar unii dintre noi nu au mai putut aştepta până marţi să se joace cu măştile, costumele şi culorile şi s-au decis să ȋnceapă distracţia de mai devreme. Aşadar, la Vivo avem Halloween Party la Piaţeta Matei Corvin din centrul commercial, sâmbătă şi duminică, de la 14:00 la 20:00, acolo unde pe cei mici ȋi aşteaptă diferite ateliere care de care mai interesante.

La FSEGA avem Noaptea devoratorilor de anime-uri, Halloween style, care va avea loc sâmbătă noaptea, cu ȋncepere de la 20:00, iar la Ceramic Cafe avem, zic eu, unul dintre cele mai atractive evenimente din acest weekend: atelier de pictură pe ceramică, care e sâmbătă, cu ȋncepere de la ora 15:00.

Bonus: Aţi văzut ce filme mişto sunt la Cinema?

Ştiu că e frig şi da, ştiu că tot ce vrem cu toţii e cât mai multă căldură, dar nu merită să ne ȋnchidem ȋn casă doar pentru că frigul ne ȋngheaţă puţin oasele. Aşa că am dat un ochi peste filmele ce rulează acum ȋn cinema-urile din Cluj şi, credeţi-mă, aveţi de unde alege. E simplu: un film bun, o companie plăcută, ronţăieli şi o temperatură a camerei numa’ bună – ce vă mai puteţi dori?

 

 

 

Mai Multe

More article