Zborul fluturilor tropicali [VIDEO]

Sunt absolut spectaculoşi!!!

Atât de fragili, atât de sensibili, încât eşti conştient că îi poţi răni la orice atingere, oricât de fine ţi-ar părea ţie, degetele tale! Iar culorile acelea atât de vii ce stau pe aripile lor, ţi se par ireale, pictate de cel mai îndrăzneţ pictor. Şi da, sunt mult mai mari decât orice ai văzut până acum, indiferent pe care deal sau grădină plină cu flori stai toată vara…nu cred că ai mai văzut aşa ceva…

 

 

 

De aceea vă invit să vizitaţi expoziţia Butterfly Land din spaţiul Flower Time(Polus Center), acolo  unde au poposit aproape 300 de fluturi tropicali vii, ce provin din 15-20 de specii din Africa, America de Sud şi sudul Asiei şi Europa.

Ţineţi cont de faptul că în spaţiul expoziţiei sunt aproape 30 de grade Celsius, deoarece organizatorii încearcă să le dea fluturilor senzaţia că sunt în habitatul lor natural, aşa că nu îţi lua mai mult de un tricou pe tine. În plus, dacă hainele tale au culori vii, ai toate şansele să te trezeşti cu fluturi ce se aşează pe tine. E fantastică senzaţia, mărturisesc!

Butterflay Land poate fi vizitat până la sfârşitul lunii iunie, aşa că dacă nu aţi fixat un program clar pentru weekend,  nu ezitaţi să alegeţi compania fluturilor.

Nu uitaţi că preţul unui bilet întreg este de 10, iar cele pentru copii, elevi şi studenţi, 7 lei.

 

Angel

Mai Multe

More article