Poveşti de călătoriePoveşti în imaginiMuzeul de ciocolată din Barcelona -Messi integral din ciocolată

Muzeul de ciocolată din Barcelona -Messi integral din ciocolată

Muzeul de ciocolată din Barcelona
Muzeul de ciocolată din Barcelona

„Măcar s-au străduit să scrie corect”

Aţi fost vreodată întâmpinat, la intrarea într-un muzeu din afara României, cu ciocolată? Şi dacă vă spun că ciocolata delicioasă era, de fapt, biletul de intrare tradus în limba română, vă fac mai curioşi? Sper. Muzeul de ciocolata din Barcelona stie să spună Bun venit! tuturor, indiferent de limba pe care o vorbesc.

Aşadar, din programul unei vizite prin Barcelona nu poate lipsi Muzeul de Ciocolată, primul de acest fel din Catalonia. Ideea este, de fapt, o iniţiativă a producătorilor de ciocolată din oraş şi al furnizorilor lor.

În interiorul muzeului pot fi admirate exponate, dintre cele mai diverse: personaje de desene animate, clădiri istorice, personalităţi cunoscute în lumea întreagă etc. De exemplu, printre exponate se numără MESSI, o statuetă din ciocolată a gorilei albe de la Gradina Zoologică din Barcelona, Don Quixote, reptila de la intrarea în Parc Guell sau clădiri celebre ale lui Antoni Gaudi.

Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de gustoase (trebuie să îi credem pe cuvânt)

 

O vizită la Muzeul de ciocolată îţi lasă un gust plăcut; intrarea este ieftină comparativ cu celelalte obiective turistice din Barcelona, iar biletul de intrare, aşa cum vă spuneam, este delicios.

 

 

Mai Multe

More article