Poveşti de bineUNTOLD și Asociația Dăruiește Viață #noifacemunspital

UNTOLD și Asociația Dăruiește Viață #noifacemunspital

După cum ne place tuturor să îi spunem: UNTOLD – tărâmul magic. Aici se face magie, iar asociația Dăruiește Viață deține formula secretă. De 10 ani pune cărămizile unui viitor mai bun pentru copiii diagnosticați cu forme grave ale unor boli care cu toții ne dorim să nu fi existat.

Reprezentații asociației Dăruiește Viață, alături de un grup inimos de voluntari, au ajuns și în acest an în sufletul clujenilor și nu numai. Împreună cu organizatorii UNTOLD fac auzite în premieră bătăile inimilor noastre.

Untold si Asociatia Daruieste Viata #noifacemunspital

10 ani de muncă, 10 ani de existență, 10 ani de proiecte care au schimbat și continuă să schimbe sistemul medical din România. Una din valorile festivalului UNTOLD, implicarea socială, contribuie la alinarea suferinței celor aflați în dificultate: copiii, părinții, întreaga familie… Acum, prin asociația Dăruiește Viață, participanții din întreaga lume au posibilitatea de a afla ce fac cu adevărat dăruitorii. Poveștile celor îndurerați, ale pacienților si ale medicilor, toate sunt principala sursă a speranței fără de care proiectele lor nu ar fi fost realizabile.

Oana Gheorghiu, membru fondator al asociației Dăruiește Viață ne-a povestit cât de importantă este participarea la festivalul UNTOLD: Anul acesta este unul aniversar pentru noi. Dăruiește Viață împlinește 10 ani și ne bucurăm să-i sărbătorim alături de cei care ne-au susținut în toți acești ani – Dăruitorii, așa cum le spunem noi. Repetăm experiența UNTOLD, fiind a doua noastră participare. Intrăm în atmosfera de poveste de aici cu propriile povești și energia celor care au făcut posibile proiectele Dăruiește Viață și cu inimi care, bătând una lângă cealaltă, aduc schimbări reale pe care le vedem în spitalele din România.”

Mai mult decât atât, participanții vor fi impresionați de „ceva unheard la UNTOLD. E momentul să-ți asculți inima. Poți face asta în cabina fonică pe care am creat-o special și pe care o găsiți la festival. Inimă lângă inimă facem lucruri extraordinare împreună. Suntem 500.000 până  acum și am vrea, de ce nu, să fim 1 milion. Împreună, #NoiFacemUnSpital, modernizăm și renovăm secții, dăm șanse în plus”, a spus Oana Gheorghiu. De asemenea, în privința tinerilor „ne bucurăm că ajungem la ei și că am găsit un mod de a ne conecta precum activarea de la UNTOLD. Din culise, pentru că avem voluntari foarte faini, știm că împărtășim aceeași energie – de a schimba ceva, de a face lucrurile să se întâmple, de a visa și a avea încredere să mutăm munții din loc.”

Cum se aud bătăile inimilor noastre pe scena principală a festivalului? „Tare și răspicat, hotărât, cu atitudine. Așa cum sunt și Dăruitorii noștri – cei care pun umărul la schimbare.”

Cu multe alte surprize festivalierii sunt așteptați pe toată durata UNTOLD în colțul Dăruiește Viață, iar multe alte detalii pot fi găsite pe site-ul asociației www.daruiesteviata.ro.

Mai Multe

More article