Poveşti de bineUNTOLD răsplătește fiecare Student de 10

UNTOLD răsplătește fiecare Student de 10

A obține numai note de 10 la examenele din sesiune nu e un lucru ușor. Cu toate acestea, învățământul superior românesc se poate lăuda cu studenții model care prin munca depusă au puterea de a face schimbări. Implicarea UNTOLD în rândul tinerilor se concretizează și în acest an prin campania Student de 10. Astfel, organizatorii își arată, încă o dată, susținerea pentru performanța în educație.

A sosit momentul în care creatorii UNTOLD premiază toți studenții care urmează o formă de învățământ superior de stat cu abonamente gratuite la ediția festivalului care are loc în perioada 4-7 august 2022.

Studenții a căror medie generală din semestrul II a fost 10 pot obține gratuit un abonament General Access pentru 4 zile. Amintirile vor fi de neuitat!

Tot ce trebuie să facă studentul este să se prezinte începând cu prima zi de festival la zona pentru acreditări (Sala Sporturilor „Horia Demian”, Cluj-Napoca) cu o dovadă a mediei generale obținute în sesiunea din semestrul al II-lea al anului curent. O adeverință eliberată de facultate pe care să fie precizată media generală 10 este suficientă. Nicio altă operațiune prealabilă nu trebuie făcută pentru a intra în posesia brățării de acces.

Nu e târziu nici pentru studenții integraliști care încă pot obține o reducere semnificativă la abonamentul UNTOLD, însă, în acest caz, trebuie completat formularul de înscriere care poate fi găsit aici: https://untold.com/student-de-10/. După primirea voucherului cu discount-ul acordat se urmează pașii pentru achiziționarea biletului.

Decizia UNTOLD de a premia și studenții care au obținut media generală 10 în semestrul al II-lea a venit ca răspuns la succesul celebrei campanii Bac de 10. După cum afirmă organizatorii, tinerii trebuie încurajați, iar excelența, promovată. În primă fază, doar elevii care obțineau nota maximă la examenul de bacalaureat erau eligibili pentru un abonament gratuit de 4 zile. Totuși, pentru ediția din 2022, campania a fost extinsă în premieră și în rândul studenților care excelează prin studiu.

Mai mult decât atât, și în acest an campania Blood Network, realizată cu sprijinul Kaufland România, s-a bucurat de succes la nivel național. Caravana a străbătut țara în lunile mai-iulie, iar participanții care au donat sânge au fost recompensați pentru binele făcut cu un abonament la această ediție a festivalului.

Capitolul VII se anunță a fi legendar! J Balvin, Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki sau Lost Frequencies sunt doar o parte din artiștii care vor lumina scenele UNTOLD.

Așadar, toată lumea știe ce are de făcut. Nu rămâne decât să ne pregătim de 4 nopți fantastice în tărâmul legendar din inima Transilvaniei.

Untold 2021

Mai Multe

More article