Poveşti de bine54.000 oameni în ziua 2 la Electric Castle 2022

54.000 oameni în ziua 2 la Electric Castle 2022

Moderat, printre cei mai așteptați headliners ai acestei ediții, au adunat în fața scenei principale cea mai mare parte din cei 54.000 de oameni prezenți joi, în a doua zi de Electric Castle 8. 

La scena principala seara a inceput pe ritmuri rock cu Zdob și Zdub și Editors, și s-a încheiat cu Sofi Tukker. Sarcina de a aduna oamenii la main stage le-a revenit celor de la Zdob și Zdub: desculți, în hore, publicul s-a animat și încărcat cu energie pentru restul serii.

Numărul participanților va continua să crească astăzi, în așteptarea celui mai intens moment al ediției: concertul Twenty One Pilots, cea mai bună trupă rock a ultimei decade, conform Rolling Stone. Spectatorii prezenți la Bonțida ar trebui să se aștepte, la un spectacol complet, în care artiștii nu se vor limita la a fi pe scenă.

Enter Shikari revin, după șase ani, pe scena principală Electric Castle care îi mai are pe Delia, și Coma în program.

Cei care se întorc an de an la Electric Castle, dar și cei care au ajuns anul acesta pentru prima dată la festival, nu trebuie să uite că, până duminică inclusiv, pot susține restaurarea Castelului Bánffy printr-o modalitate foarte simplă. Fiecare PET sau doză de aluminiu colectată în punctele speciale va atrage donații pentru renovarea castelului care s-a transformat, în ultimii ani, într-un adevărat centru cultural. 

Abonamente și bilete pentru o zi mai sunt disponibile pe www.electriccastle.ro

În seara aceasta, la ora 23.00, scena Electric Castle ajunge în Upside Down. Ești curios dacă și fanii vor fi atrași în universul lui Vecna?

Netflix a pregătit un moment unic dedicat fanilor care participă la „Primul Festival din Upside Down”, un moment prin care vor putea lua contact cu lumea serialului Stranger Things. Dacă vrei să descoperi mai multe, te așteptam la Main Stage.

Și nu uita: muzica are puterea de a ne salva pe toți.

Mai Multe

More article