Other web storiesUntold în 3 pași: Energie, Main și Time

Untold în 3 pași: Energie, Main și Time

Untold it s Here!

Odată trecut de porțile magice ai impresia că ai ajuns într-o altă lume. Pur și simplu ai senzația că esti în orașul din oraș. Unul cu o altă poveste și alte preocupari decât rutina și grijile de zi cu zi.

Da, nu este vorba doar despre muzică, deși ea este actorul principal. Pe lângă zecile de activități pe care le regăsești pe întreg perimetrul parcului, există un colțișor  plin de energie. De ce? Pentru că energia ta luminează un perimetru din parc. Da dansezi pentru electricitate. Eu sincer l-aș numi colțisorul de antrenament. Acolo îți exersezi mișcările pentru concerte, intri în ritm și din când în când zâmbești la poze.

După o verificare a perimetrului, fiecare festivalier ajunge pe Main Stage. Acolo mixează cei mai buni DJ ai lumii și dacă atmosfera te cucerește poți sta liniștit căci zorii zilei te prind pe ritmul muzicii electronice.

Și dacă energia nu te părăsește nici atunci când luminile de pe Cluj Arena s-au aprins, organizatorii Untold deja au anticipat asta și ți-au pregătit încă alte două scene de unde să întâmpini zorii zilei. Cea mai apropiată este Time Stage, dar dacă vrei ceva mai aparte îți recomand DayDreaming. Indiferent pe care o alegi te vei simți ca și cum spiritul de festivalier este veșnic indiferent că este zi sau noapte.

Motto-ul acestor zile: Eat, Dance, Untold, Repeat

Mai Multe

More article