Poveşti din ClujOamenii frumoși ai ClujuluiTinerii frumoși ai Clujului - Ionuț Vieru - trombon

Tinerii frumoși ai Clujului – Ionuț Vieru – trombon

Talentul se moștenește și orice pasiune îți poate fi ușor insuflată de către cei care o posedă cu dragoste.

ionut_vieru_trombon (2)

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Ionuț Vieru, fiul a doi muzicieni, olimpic la faza națională datorită modului în care se exprimă cu ajutorul trombonului.

Este un tânăr căruia îi plac fotografia, momentele alături de prieteni, notele bune la școală și, mai presus de toate, orele de studiu la trombon.

Câteodată, am timp pentru toate, câteodată nu, dar școala și instrumentul sunt prioritare.

Ionuț Vieru are multe idealuri. Nu se visează pe scene mari, în compania unor artiști faimoși (el însuși fiind o personalitate în domeniu), ci doar pe o scenă în fața căreia oamenii să îi aprecieze muzica, dăruirea și să îi înțeleagă mesajul transmis prin muzică.

Idolul meu e tata. Și el este un trombonist de excepție. Mă susține mereu când am nevoie.

Nu se vede făcând altceva decât muzică. Ionuț Vieru iubește muzica și asta datorită sentimentelor pe care le poate transmite prin intermediul ei…

 

ionut_vieru

Pasiunea pentru muzică și, implicit pentru trombon, am descoperit-o când eram mic mai ales pentru că părinții mei erau muzicieni. Cânt de la 7 ani. Am studiat 4 ani vioara, apoi am schimbat instrumentul și am ales trombonul, în clasa a V-a.

După ani de muncă a fost răsplătit cu Premiul I la Olimpiada Națională.

Mă simțeam pregătit și doream să cânt cât de bine pot. Când am aflat rezultatul, la fel ca fiecare premiu câștigat, m-am simțit excelent.

Scena este locul unde se simte cel mai bine. Pentru pasiunea și îndârjirea cu care muncește este răsplătit cu premii și iubire din partea publicului și asta e minunat.

Avea emoții încă de la primul spectacol, dar emoțiile dispar imediat ce începe melodia.

Mereu când cânt pe scenă, experiența aceea inegalabilă, mă face să ma simt foarte bine. .

Un tânăr aparent simplu, frumos și inteligent plin de planuri și idei mărețe, care a găsit una dintre cele mai frumoase forme de exprimare, muzica.

El știe că ceea ce face îl pune în valoare și mai este conștient de faptul că, în final, toți ne regăsim în artă!

 

Mai Multe

More article