Poveşti de bineMind and soulReducerile de sezon – atenţie la portmoneu

Reducerile de sezon – atenţie la portmoneu

Reduceri, Saldi, Sale, Les soldes, % … asta vezi peste tot, în toate magazinele, în această perioadă de început a anului. E sezonul mult anunţat al reducerilor!

Şi e pericolul anunţat şi vopsit în roşu şi alb pentru buzunarele noastre. Pot spune că eu, una, mă pot numi fashion victim, deoarece cheltui mai mult în această perioadă a anului decât în oricare alta, din simplul motiv că mă atrag cifrele tăiate la produsele pe care le urmăresc de ceva vreme şi pe care, cu puţin noroc, le pot cumpăra în această perioadă la un preţ rezonabil.

Există însă o capcană, deoarece odată intrată într-un magazin, cu scopul de a achiziţiona o pereche de jensi, să zicem, să nu găseşti mărimea potrivită dar pentru că oricium aveai setată intenţia de cumpărare, să te trezeşti la casă cu o cămaşă…Recunoaşteţi, de câte ori vi s-a întâmplat? Mai ales într-un magazin care ştie să îşi pună foarte bine în valoare produsele, să aşeze lângă rochia aceea superbă, cărămizie, cea mai potrivită pereche de pantofi maro, care ghici ce?! Îţi vin şi ţie de minune, chiar cu rochia ce stătea pe manechin…Şi uite aşa te trezeşti cu două produse cumpărate! Dar nu-i nimic, dacă merită şi fac toţi banii iar reducerea este una substanţială, atunci, fie!

Avem acum posibilitatea să ne înnoim garderoba cu produse mult visate din plin în sezon, prea scumpe atunci, însă, dar atenţie să nu cădeţi în păcatul de a cumpăra orice, doar de dragul shopping-ului. Fiţi atenţi/atente la raportul calitate preţ, deoarece în această perioadă magazinele afişează şi produse de care vor să scape cât mai repede, pentru că nu le-au vândut la timp. Şi atunci fac o reducere substanţială unui produs de slabă calitate sau cu un design ciudat ori cu o croială/tăietură ce nu stă bine nici măcer pe un manechin de plastic, darmite pe cineva cu forme! Fiţi suficient de critici cu voi înşivă în cabina de probă şi nu vă cumpăraţi orice doar de dragul reducerilor. Nu de altceva, dar sigur aveţi în dulap haine pe care nu le purtaţi foarte des tocmai pentru că au ceva ce nu vă place. Nu e cazul să adăugaţi la număr şi altele. Şi încă un pont: cumpăraţi acel sacou, pantaloni, rochie, pantof, etc. care ştiţi că va fi în trend cel puţin încă un sezon. Produse cu personalitate, cu un design sau croi aparte, care vor fi mereu în vogă şi care se vor putea asorta rapid la orice altă schimbare de look vor impune creatorii de modă.

Nu pot decât să vă urez spor la cumpărături şi să vă îndemn să fiţi blânzi cu portmoneul vostru, nu de alta dar sezonul de primăvară-vară va bate imediat la uşă şi sigur nu vreţi să vă găsească fără niciun leu, mai ales că vă voi spune atunci ce se poartă şi care sunt trendurile lui 2015–2016.

Am selectat, din foarte multele oferte, câteva produse care s-ar putea să vă facă cu ochiul la cumpărături, pe care le veţi găsi la preţuri foarte bune(calitate/preţ) şi care sigur vor fi în trend şi în sezonul următor.

 

Angel

Mai Multe

More article