Rai într-un borcan

Pentru că oricât încercăm noi să ne păstrăm linia de zeițe, câteodată trebuie să și adulmecam și gustăm raiul. Câteodată avem nevoie să trăim raiul cu toate simțurile noastre ca să ne amintim de noi și să ne elevam spiritul. Și câteodată raiul stă chiar într-un borcan de gem.

Puteți să abordați tot procesul rațional, să urmați o rețetă, chiar și să vă documentați și explicați științific ce stă în spatele unui borcan cu gem, dar de ce ați face asta? Când puteți alege să simțiți și să trăiți bucuria lui. De ce să analizați când puteți să creați, să adulmecați și să vă bucurați?

Încercați să trăiți bucuria ce se desprinde din culoarea fructelor, adăugați constraste care să va surprindă papilele gustative. În dulceața gemului de caise eu am adăugat picanteria ghimbirului și un pic de crocant amar prin sâmburii de caise.

Într-o singură felie de pâine cu gem puteți simți dulcele suav, bucuria culorii, iuțeala neașteptată și din când în când crocantul amar. Pentru că raiul le are pe toate. Doar trebuie trăit. Și dacă îl puneți și la borcan îl puteți trăi ori de câte ori aveți nevoie.

Vă doresc să ieșiți din tiparul societății raționale și să va lăsați să simțiți tot ceea ce puteți crea.

 

Giovanna

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article