Poveşti din ClujPovestile GiovanneiCu prietenele la brunch, într-o zi cu soare

Cu prietenele la brunch, într-o zi cu soare

Găsește câteva ore libere pe care să  le petreci cu prietenele în mod plăcut, iar eu îți voi arăta cum să găzduiești un bunch cu buget restrâns, dar cu mult drag și frumos.

Întâi de toate decide ce vrei să servești. Eu îți recomand tartele. Se prepară ușor și rapid iar cât ele stau la cuptor tu poți aranja masa.

Pentru centrul mesei, am făcut un aranjament adhoc cu lucruri ce le aveam prin casă și câteva plante și mușchi verde. Lumânările sunt obligatorii după mine la orice masă!

Ne asigură o ambianță magică ce ne ajută să ne destindem. Eu am folosit atât lumânări înalte cât și pastile de lumânări pe care le-am pus în borcănele de iaurt din sticlă. Un ghiveci cu o plantă mică și o scoarță de copac găsită de nepoțelul meu în pădure mi-au completat ideea de verde și natural.

Mi-am dorit că fiecare invitată să rămână cu ceva mai mult decât o amintire și pentru asta fiecare a primit o mini suculentă ambalată cu hârtie natur și sfoară. Am scris un mesaj de genul „toate lucrurile cresc cu iubire” sau „privește-mă cum cresc” la fiecare ghiveci. Ideea mea a fost să își ducă acasă ceva viu, ceva ce va crește cu dragostea lor.

Pentru aranjarea mesei, din aceiași hârtie natur am tăiat placemats individuale pe care am scris numele fiecărei invitate într-un cerc trasat cu ajutorul unei farfurii, iar șervețelele le-am legat cu sfoară.

Așa a arătat un brunch plin de râsete, lumânări, ceai și povești din care am rămas cu plantele suculente ce vor crește cu iubirea noastră, iar iubirea noastră odată cu ele.

O primăvară frumoasă să aveți!

Giovanna

Articolul precedentSâmbătă căutăm comori
Articolul următorRai într-un borcan

Mai Multe

More article