Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariMagia atmosferei ELECTRIC CASTLE 9

Magia atmosferei ELECTRIC CASTLE 9

Aerul cald al verii, vântul ce adie printre sălcile care împărtășesc povești cu lacul din apropiere, lumina aurie a soarelui ce mângâie Castelul Bánffy, mirosul de calm și tihnă ce se îmbină armonios cu ritmul energic al scenelor festivalului și cu vocile nerăbdătoare ale publicului, flori albe, lumânări, leagăne de pânză ce amintesc de bucuria copilăriei, lumini clade, licurici ce se unduiesc pe ritmurile festivalului, baloane cu aer cald, precum și roata royală ‒ ringhișpilul care oferă posibilitatea imortalizării magiei ELECTRIC CASTLE, fac din spațiul bonțidean un tărâm de poveste.

Să creezi o atmosferă magică este uneori nevoie doar de dorință ‒ dorința organizatorilor de a crea momente memorabile prin materializarea unor idei într-un spațiu idilic, a artiștilor de a conecta persoane cu ele însele dar și cu cei din jur, a publicului de a își oferi clipe de răsfăț sonor și vizual, toate, oferă un mozaic magic ce transformă simplitatea în miraculos

Așa este ELECTRIC CASTLE, un concept care amplifică emoții, atrage atenția asupra unor aspecte ce afectează societatea și oferă posibile soluții de minimizare ale acestora prin talks-urile cu persoane influente ale societății, invitând astfel la explorarea stărilor prin conștientizare, acceptare și aprecierea unor experiențe care sărbătoresc viața.

ELECTRIC CASTLE 9 păstrează celebrele mesaje cu semnificație, care ne reamintesc de aspecte esențiale pe care să le păstrăm în cotidianul grăbit.

HOME SWEET HOME, KEEPING IT SAFE AND SOUND, OPEN YOUR EYES AND FEEL, I HAZ THE LUST FOR LIFE, sunt doar câteva dintre cuvintele ce contribuie la magia unui moment.

Aici, întâlnim creatori, designeri ce expun produse realizate manual, în ateliere, acțiune ce susține mesajul ANTI MALL, și anume, îndreptarea atenției spre sustenabilitate, selectarea produselor care să contribuie la estetic, dar totodată și la sănătatea și starea noastră de bine, ce se află uneori dincolo de aparențe și consumerism excesiv.

De la copii până la adulți, cu toții au regăsit plăcerea de a petrece timp și a explora forme inedite de divertisment, care au conturat ideea că spiritul de copil, visarea și exprimarea sentimentelor sunt un mesaj de dragoste către viață.

Tash Sultana, un artist complex, mult așteptat, a făcut ca de pe scena principală să vibrăm cu toții, pe sunetele naiului, tobelor, saxofonului și chitarei ce a consacrat-o. Palmele publicului ce nu se mai oprea din aplaudat au inundat cu un sunet impresionant spațiul din fața scenei.

Piesele Jungle și Notion  au fost fredonate cu entuziasm de public, întregul show fiind astfel un produs de excepție, din suflet.  

Iggy Pop, capul de afiș al celei de-a treia zi, a încântat simțurile celor veniți să trăiască experiența, poate unică, de a-l fi întâlnit.

ELECTRIC CASTLE 9 dovedește și anul acesta, că starea de spirit bună, energia creativă și plăcerea de a trăi, pot deveni magice prin simpla noastră deschidere de a experimenta.

Toți artiștii din lista festivalului au contribuit și contribuie la magia trăită în interiorul ELECTRIC CASTLE 9, 2023, prin experiența personală a fiecăruia.

Povestea magiei continuă…

Ne vedem la castel.

Ultimele postari ale lui Patricia Gyorgydeak (vezi toate)

Mai Multe

More article