Poveşti din ClujPovestile GiovanneiÎnconjoară-te de bine cu plante de apartament

Înconjoară-te de bine cu plante de apartament

Plantele sunt de obicei folosite pentru a adăuga un pic de verde, pentru a ne decora casele și birourile, dar multe dintre ele pot să ne îmbunătățească fluxul de energie pozitivă, pot să elimine stresul sau să purifice aerul dintr-o încăpere.

Energia pozitivă este un pas important în starea de bine și fericirea noastră. De aceea în dormitorul și camerele noastre vrem să punem acele plante care să ne curețe spațiul de energiile negative și să ne ajute să păstrăm un mediu pozitiv.

Câteva dintre acestea sunt:

1. Rozmarinul – purifică aerul promovând o stare de bine atât fizică cât și mentală. Mirosul rozmarinului îți îmbunătățește dispoziția, memoria, luptă împotrivă insomniei, a anxietății și reduce oboseala. În trecut, vrăjitoarele îl foloseau pentru protecția împotriva spiritelor negative și pentru a se păstra tinere. O tufă de rozmarin în fața ușii este un protector minunat, ținând entitățile negative în afara casei.
2. Aloe Vera – atrage energiile pozitive și norocul. Elimină oxigen pe timpul nopții și astfel ne ajută să avem un somn liniștitor.
3. Limba soacrei – ca și aloe vera purifică oxigenul din încăpere și este foarte ușor de întreținut. Noaptea transformă dioxidul de carbon în oxigen și ne asigură un somn mai sănătos.
4. Salvia – este o plantă puternică și magică, care ne duce în stări elevate ale constiinței și comunicării spirituale. Salvia, folosită în ritualuri din vremurile străvechi, are proprietăți de curățare incredibile. Purifică încăperile.
5. Iasomia – floarea sacră a Persiei, stimulează energia și crește autostima. Întărește relațiile și creează o atmosferă romantică. Ajută în capacitatea de a manifestă vise profetice, stimulează Chackra inimii.
6. Lavanda – floarea sacră are multe proprietăți magice. Activează energia stabilității în viață oamenilor. Nu numai că îndepărtează toxinele din casă, dar ajută și la durerile de cap, insomnii și depresii. Energia sa aduce vindecare și protecție.

Să ne înconjurăm de frumos și bine!
Giovanna

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article