Poveşti din ClujPovestile GiovanneiCând oamenii de lângă noi ne inspiră.... Să ne reciclăm garderoba!

Când oamenii de lângă noi ne inspiră…. Să ne reciclăm garderoba!

Pentru că o piesă din garderoba ta poate să fie o operă de artă, pentru că stilul tău vestimentar arată lumii cine ești fără să fie nevoie de cuvinte, pentru că lookul tău întrunește imaginația, creativitatea și starea ta de moment.

Azi vă vorbesc despre un alt fel de reciclaj, unul în care ne dăm frâu liber imaginației, unul în care creem și dăm viață nouă lucrurilor învechite.

Azi vă vorbesc despre Celina, regina reciclajelor, care transformă puloverele vechi și demodate în poșete boho chic, care unește bucăți de jeanși, covorașe țesute și piele și le transformă în poșete unice.

Azi vă vorbesc despre Celina, care cu o pereche de jeanși și două bucăți de materiale mai târziu ne arată cel mai original și fermecător pardesiu din toate timpurile, ce nu respectă nicio linie și astfel nu are cum să nu mai fie la modă vreodată, ce reușește să stea atât de frumos singur în fața lumii fără să aparțină undeva și să fie o lume întreagă el însuși.

Azi vă vorbesc despre Celina cea cu care nu am bârfit niciodată, cea cu care vopsesc scaune, cea cu care vorbesc haine, cărți, locuri și trăiri.

Azi vă vorbesc despre Celina care mă inspiră și sper să va inspire și pe voi.

PS Pe Celina o găsiți pe facebook ca și Celina Roschnafsky.

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article