Poveşti de bineMind and soulÎnapoi la V I A Ț Ă

Înapoi la V I A Ț Ă

Mirosul fumului din aer devenea din ce în ce mai pregnant, iar adierea vântului îi sporea profunzimea misterioasă. Era o altă nouă zi pe care o luam cu toții ca atare, însă, de data aceasta, ceva din exterior, și anume prezența fumului, te făcea totuși să te oprești din ritmul amețitor al cotidianului și să îți acorzi un moment de răgaz pentru a observa și aprecia

Razele deveneau din ce în ce mai blânde, șoptind parcă secrete magice care aveau puteri transformatoare.

Fumul domol continua să persiste, contrazicând urbanul cu ruralul ce se regăsesc în mozaicul peisajului clujean.

Ce să fi fost oare ?!

Dintr-o dată, pasagerul se oprise din pașii-i grăbiți înspre a face, iar timpul căpătă o altă dimensiune, înspre a fi. În curți, se observau mici mormane de resturi de la copacii curățați, ce trecuseră peste iarna atât de necesară schimbării, care ardeau acum cu un bun-rămas al trecutului, pregătindu-i astfel pentru primăvara regeneratoare.

Există micro momente în viața fiecăruia ce ne anunță sfârșituri, precum și începuturi. Să găsim în acestea prilej de bucurie și satisfacție, deoarece ele ne sunt busola prezentului fericit.

Martie este aproape, iar renașterea și conturarea unei noi direcții este mereu reamintită prin primăvara ce trece prin experiențele fiecăruia.

BUCURIA  REGENERĂRII

Acum că soarele va da putere din ce în ce mai mare acțiunilor de creștere și dezvoltare, să găsim curaj, putere și chibritele necesare, ce vor arde părți din noi ce nu ne mai sunt necesare transformării și evoluției. Cu acceptare și încredere să pășim pe drumul ce este drept în sufletele noastre, indiferent de zgomotele și factorii disturbatori externi.

Sfârșitul acestei luni ne invită la a face tranziția între ceea ce am fost și ceea ce vom fi, ceea ce am crezut că putem și ceea ce am realizat, între ceea ce a fost necesar să se întâmple pentru a putea deveni ceea ce simțeam că suntem meniți să trăim.

Până data viitoare,

gânduri senine și o primăvară regeneratoare.

Ultimele postari ale lui Patricia Gyorgydeak (vezi toate)

Mai Multe

More article