Poveşti din ClujEfectul razelor de lună la ELECTRIC CASTLE SPECIAL 2021

Efectul razelor de lună la ELECTRIC CASTLE SPECIAL 2021

 Conceptul ELECTRIC CASTLE, o idee materializată, ajunsă la un nivel spectaculos prin prisma organizării, diversitatea artiştilor iar acum, şi gestionarea situaţiei globale, a dovedit, prin prezenţa la evenimentele ardelene din această vară, că nu există nu se poate, atunci când dorinţa de a vedea persoane fericite în jur, este colosală.

Aşa că, Ediţia 2021, este specială, deoarece, prin 10 zile de festival, aduce publicului fuziunea culturală, muzicală, etnică, şi gastronomică, şi îşi extinde activitatea de entertainment în zona urbană, păstrând totodată tradiţia bonţideană, cu deschiderea evenimentului în 6 august 2021, pe domeniul Castelului Banffý, la Bonţida.

Unicitatea evenimentului vine din abordarea stilului eclectic, un melanj de stiluri de muzică, parteneri ai evenimentului, decorul ingenios, autentic, realizat pentru fiecare scenă în parte, din materiale simple, prietenoase cu mediul, prin asta, reflectând creativitatea organizatorilor, dar şi interesul conceptului,  în susţinerea sustenabilităţii.

Pe scenele ce te poartă în lumi magice, precum Shizze Bass, Booha Mansion, Hideout, Dance Garden, The Beach Stage şi Jazzy Stage,  artiştii au reluat ritmul vieţii pe care îl aveam, cu entuziasm şi recunoştinţă publicului.

Între 6 şi 8 august, mesajul festivalului, BACK TO LIFE, invită la trăiri intense la Bonţida, iar din 9 până în 16 august, în Cluj-Napoca, pentru a le continua.

  1. LOCAŢIE: CASTELUL BANFFÝ, BONŢIDA

 Stuctura arhitecturală a domeniului şi decorul realizat, te scot din cotidian chiar din momentul primilor paşi în curtea castelului. Fiecare parte a fost utilizată în mod creativ şi artistic, cu respect faţă de normele în vigoare.

  1. ORGANIZARE, MĂSURI DE PROTECŢIE

Chapeau organizatorilor! Nici nu realizezi că nu eşti în Occident- fluiditatea publicului la intrare, hărţi cu informaţii utile, ce permit să te bucuri de experienţă, în mod organizat, toalete lună bec, food court cu mâncare a cărei arome te invită la degustare, poliţia locală prezentă pentru siguranţă, prim ajutor, acces facil, zonă de camping, toate, contribuie implicit, la bunadispoziţie.

Voluntarii contribuie cu bucurie la susţinerea activităţilor.

Un festival ce nu neglijează nicio categorie de vârstă, tocmai prin spaţiul amenajat şi activităţile concepute cu gândul la toţi.

  1. ŢINUTE şi VREME

Cu aşa o vreme, chiar nu ai motiv să ratezi festivalul !

Ţinute comode, boho, accesorii, aparatul de fotografiat la îndemână, cizmele de gumă au rămas momentan, o amintire a ediţiilor trecute. Nopţi înstelate, permit lunii şi jocului de lumini să pună în evidenţă grandoarea locaţiei.

  1. ARTIŞTI şi ATMOSFERĂ

ELECTRIC CASTLE este special şi datorită numelor artiştilor regăsiţi pe afişe. Orizontul muzical ni se lărgeşte pentru că avem posibilitatea de a cunoaşte artişti naţionali şi internaţionali particulari, evitând o plafonare acustică.

  1. PUBLICUL

De la mic la mare, zâmbetul şi relaxarea, libertatea, au reflectat starea participanţilor de detaşare şi prezenţă în moment. Din atmosfera creată, cu toţii păreau că şi-au luat energia pentru toamna ce este aproape.

  1. CONEXIUNE şi ACTIVITĂŢI

 Scenele au fost ocupate de energia mişcării, dansului şi a prieteniei, iar jocurile copilăriei au captat atenţia tuturor. De la dat cu colacul pe un drum cu spumă pentru a dărâma popice, până la scrabble pe iarbă, tobogane, activităţi amuzante, toate, au reconectat publicul în manieră diferită.

Experienţa electrizantă bonţidiană a îmbinat elementele forţei vitale, creând un experiment estival memorabil, de sărbătoare, a existenţei şi conectării la ceea ce contează-aprecierea resurselor, persoanelor şi posibilităţilor.

Efectul razelor de lună asupra participanţilor norocoşi, fără cizme de gumă anul acesta, la ELECTRIC CASTLE SPECIAL 2021

Aerul, apa, focul, metalul, lemnul şi pâmântul, s-au regăsit în diversitatea activităţilor şi decorului realizat, aducându-ne mai aproape de noi şi de ceilalţi.

Voi, aveţi bilet pentru bunădispoziţie?!  Totul aici: https://electriccastle.ro/

 

 

Până data viitoare, gânduri senine.

Gyorgydeak Patricia©

Ultimele postari ale lui Patricia (vezi toate)

Mai Multe

More article