Other web storiesChapter 3 - Untold The World Capital of Night and Magic

Chapter 3 – Untold The World Capital of Night and Magic

Porțile magice ale Untold se deschid pentru a scrie Capitolul 3 în perioada 3-6 august. UNTOLD,  promite să continue acea îmbinare perfectă între mitologia nopții și magia tărâmului transilvănean. Conceptul exploatează poveștile nespuse ale Transilvaniei care sunt strâns legate de magia nopții, Clujul fiind polul de interes al acestei regiuni.

Numărul MAGIC 7 va aduce pe scenă cele mai mari staruri ale muzicii electronice mondiale. Giganți precum Armin van Buuren, Afrojack, Axwell &Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki.  Pentru prima dată în România, Alan Walker și Marshmello urcă pe UNTOLD ARENA alături de Dillon Francis, Don Diablo, Redfoo, Tujamo, Lost Frequencies, Dannic, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn.

Cei 10 artiști se alătură și celorlalte staruri din line-up-ul UNTOLD 2017: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) și Sigma(DJ Set).

Misterul tărâmului transivănean v-a fi accentuat de artiști precum Marshmello, un DJ enigmatic, care la fiecare spectacol își acoperă față cu o mască sub formă de bezea. Jurnaliștii internaționali au concluzionat de multe ori că Marshmello ar putea fi de fapt Martin Garrix, Jauz sau Diplo. A avut diferite colaborări cu Skrillex și Tiesto.

Alan Walker este un alt artist care preferă să își ascundă identitatea sub o mască neagră. Despre el se știe că are 20 de ani și vine din Norvegia. Are deja la activ  hituri cu sute de milioane de vizualizări pe youtube, cum ar fi Faded și Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson.

Extrem de cunoscut pentru colaborarea sa cu DJ Snake pentru piesa „Get low”, care apare și în coloana sonoră a filmului Fast and Furious 7, DJ-ul și producătorul american Dillon Francis va urma pe Untold Arena în această vară.

Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano și Sander van Doorn vin și ei pentru prima dată la UNTOLD și se află printre cei mai doriți DJ, de fanii festivalului.

Nu lipsește nici Redfoo, membrul trupei LMFAO, una extrem de cunoscută pentru hiturile precum „Party Rock Anthem” și „I’m sexxy and i know it”.

Abonamentele la prețul promoțional de 385 de lei plus taxe mai pot fi achiziționate până la finalul lunii martie de pe site-ul oficial www.untold.com. Sunt disponibile și intrări pentru o zi sau abonamentele VIP.

Mai Multe

More article