EvenimenteWe Love Retro: muzica anilor `90 și 2000 revine la Cluj-Napoca

We Love Retro: muzica anilor `90 și 2000 revine la Cluj-Napoca

Printre artiști: 2 Unlimited, Sonique și Real McCoy

Pe 4 noiembrie 2023, de la ora 20.00, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România.

Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului, ne-a spus că „We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani atât de frumoși în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber”.

Belgianul Danzel, artistul al cărui single “Pump It Up!” a fost în Top 10 în Europa în anii 2000, 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique vor urca pentru prima dată pe scena din BT Arena pe 4 noiembrie. Lor li se alătură Real McCoy și 2 Unlimited, dar și trupele românești care au animat discotecile anilor 90 și 2000: Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment, iarplata se va putea face exclusiv utilizând metode electronice, nu și cash.

Pentru mai multe detalii și bilete pot fi consultate site-urile www.weloveretro.ro și entertix.ro.

Organizator: Spotlights

Partener media principal: Europa FM

Parteneri media locali: Apuseni Info, Ciulea, Cluj 24, Cluj4Ever, CluJust, Clujul Cultural, Cluj Today, ClujU, Cluj Web Story, Curierul de Cluj, Dispersie, I Like Cluj, Info Huedin, Media9, Napoca Live, Radio Cluj, ȘtiriMed, Via Cluj TV, Ziarul Clujean, Zile și Nopți.

Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Visit Cluj

Parteneri: Iulius Mall Cluj-Napoca

Mai Multe

More article