Vara asta se poarta single

Inevitabil, atunci cand te gândești la vară, îți vin în minte serile pe terasă cu iubitul….cu acea butelie de vin alb care vă place mult și zâmbetul lui care putea rezolva totul.

Ei bine, visele s-au spulberat, relația s-a terminat, iar tu crezi că cel mai mare blestem este să fii singur vara.

Lasă deoparte melancolismele și gândește-te logic….vara este un super anotimp pentru distracții și nu pentru a sta legat de o amintire. De ce cred eu că e mai bine single? Hai să îți enumăr motivele mele…

1. Ai avut parte de o super seară alături de cea mai bună prietenă a ta. Una așa ca între fete, cu tocuri, glume și multă lume care întoarce capul după două tipe vesele și pline de viață. Sincer după un asemenea succes, tot ce nu îți dorești este să îți găsești casa un adevărat depozit de badoage de bere, cutii de pizza și plină de băieți care nu sunt dispuși să plece odată cu venirea ta. Așa-i că nu sună atât de minunat?

2. Azi ai avut un exces de zel și ai curățat baia în cele mai mici și nevăzute locuri. Când te întorci de la muncă, îți dai seama că iubirea vieții tale iarăși a greșit calculele și că vasul de WC nu mai e ce a fost, oglinda are mici pete de pastă de dinți, iar cada este încă plină de spume. Dacă ai trăi singură, aceste lucruri sigur nu s-ar întâmpla.

3. Visul tău este să vizitezi New York-ul! El ştie acest lucru şi de fiecare dacă când vine vorba de vacanţă, ajungeţi în aceleaşi statiuni all-inclusive din Bulgaria sau Grecia, uneori primeşti ca bonus părinţii lui. Ei bine anul acesta poţi să îţi pregăteşti bagajele, viza şi toate actele căci nu te mai opreşte nimeni să mergi unde vrei! Poţi opta pentru New York, Hong Kong sau oricare destinaţie îţi surâde…Trăiască burlăcia!

4. Nu mai trebuie să îţi pierzi după-amiezile tale la piscină, pentru a-l ajuta să îşi cumpere haine. Yesssss!

5. Prietenele tale au hotărât să iasă la cină. Ar fi fost o mega seara, în care râdeaţi şi dezbăteaţi cele mai amuzante chestii şi bineînţeles vă simteaţi super. Dar, el are programată o seară cu colegii de muncă şi perechile lor…una extrem de palpitantă în care subiectul principal este economia mondială şi declinul ei, însă cei care vorbesc conduc Mercedes şi îmbracă costume mai mult decât scumpe. Acum, seara e doar a ta!

6.  Nimeni nu te mai poate împiedica să îţi iei acel super Bichon şi să îi pui numele Tiny sau Lăbuș :))).

7. Privitul nu ne face rău. Doar că acum poţi să te uiţi liniştită la acel atlet blond cu ochelari de soare, căci nu mai ai lângă tine o persoană cu o stimă de sine scăzută, care nu îţi dă voie nici să respiri înspre altcineva.  Acum poţi privi, atinge şi tot ce vrei tu, doar eşti liberă.

8. Sfârşiturile de săptămână sunt ale tale! Nu trebuie să ieşi doar din obligaţie şi pentru a nu primi reproşuri. Poţi să dormi cât vrei, să stai în pijamale, să mănânci micul dejun la cină şi chiar să faci maxi petreceri alături fete. Eşti liberă să iei cele mai extreme decizii, atâta timp cât acestea te fac fericită.

9. Când a fost ultima dată când te-ai certat cu cineva? Trebuie să recunoşti că acel cineva nu a fost nici colega de muncă şi nici una dintre prietenele tale. Acceptă...de când v-aţi despărţit e linişte. Nu te-ai mai certat cu nimeni şi  viaţa pare mult mai frumoasă.

Mai Multe

More article