EvenimenteUn pahar de vin, doriţi? - Central Park Wine Festival

Un pahar de vin, doriţi? – Central Park Wine Festival

Iubitori ai vinului, adunaţi-vă.

Unde?

Ȋntr-un cadru romantic, elegant, ȋmprejmuit de lumini diafane şi copaci ȋnalţi şi străjuite de clădirea cazino-ului din Cluj – un loc ȋn care ȋntâmplările curg sub titlul de sărbătoarea vinului.

Weekend-ul acesta, ȋn parc, se desfăşoară Central Park Wine Festival – denumit de unele comentarii de pe reţelele de socializare ca fiind Untold-ul iubitorilor de vin. O fi adevărat? Vă propun să vă convingeţi singuri.

Nu mă pot descrie ca fiind un cunoscător bun de vinuri – regulile mele când vine vorba de licoarea lui Bachus sunt clare: ȋntotdeauna vin sec, cu un pahar de apă lângă (nu ȋn el) şi le aleg ȋn aşa fel ȋncât să mă asigur că nu există o durere de cap a doua zi. Dar nu voi refuza ȋn schimb să aflu mai multe informaţii despre vin, despre modul lui de preparare, despre tipurile de struguri, despre istoria cramelor şi aşa mai departe. Nu voi refuza nici să ȋncerc diversele vinuri prezente acolo – totul, ȋnsă, cu măsură.

Central Park Wine Festival nu este un eveniment ȋn care să te ȋmbeţi ci este o poveste a vinului ȋn desfăşurare. Este un loc care ȋmbină un timp liber de calitate şi un cadru maiestuos cu delectarea papilelor gustative, cu muzică şi poveşti nesfârşite.

Festivalul Vinului este are loc până duminică şi ȋşi deschide porţile pentru toată lumea. Condiţia este să ȋncerci măcar un pahar de vin, la alegerea ta. Căci, oricum ar fi, se ştie că această băutură este responsabilă pentru voie bună şi, uneori, poate chiar să determine ȋntâmplarea lucrurilor.

E un loc pe care ȋl recomand cu căldură pentru un sfârşit de săptămână exact aşa cum se cuvine.

Vii şi tu, nu?

Sursa foto: Central Park Wine Festival

Mai Multe

More article