EvenimenteUn cappuccino te rog…și o poveste despre MISS BASARABIA

Un cappuccino te rog…și o poveste despre MISS BASARABIA

E foarte importantă povestea din spatele unui eveniment, deoarece de aici porneşte tot: locul de desfășurare, grupul ţintă, colaboratorii…tot ce trebuie pentru ca evenimentul să fie perfect, aşa ar rezuma Alexandra Pop organizarea unui eveniment.

Pe Alexandra am ȋntâlnit-o zilele trecute, ȋntr-o pauză, la facultate. Un moment de respiro pentru ea, pentru că, aşa cum aveam să aflu, a fost foarte ocupată cu organizarea concursului Miss Basarabia, alături de cei din Grupul de Iniţiativă Basarabeană – pe scurt, GIB.

Deşi nu s-a mai confruntat cu un eveniment de o asemenea amploare, a decis să spună da, pentru că ştia că are toate atuurile necesare să ȋl organizeze de la A la Z. Tematica interesantă a fost principala atracție pentru Alexandra.

Ȋn cadrul evenimentului Miss Basarabia, se ȋncearcă promovarea frumuseţii ȋntr-un alt mod. Nu e neapărat un simplu concurs de frumuseţe, unde se pune mai mult accent pe frumuseţea exterioară, ci se ȋncearcă promovarea, atât a talentului şi culturii concurentelor, cât şi a frumuseţii feminine, inocentă şi deloc vulgară. Am ȋncercat să promovăm Basarabia ȋn adevăratul sens al cuvântului.

miss basarabia (3)

A fi un organizator bun presupune perseverenţă, sinceritate, corectitudine şi, cel mai important, ȋncrederea ȋn tine şi ȋn cei cu care lucrezi.

Implică foarte mult timp, multă răbdare, oameni diferiţi cu opinii diferite. Fiecare dintre cei cu care colaborezi au păreri diferite, iar tu, coordonatorul, trebuie să fii acea persoană care să spună da sau nu atunci când e cazul, ca evenimentul să iasă bine.

Când organizezi un eveniment, trebuie să ştii foarte bine cui te adresezi. Ȋn cazul Miss Basarabia, grupul țintă este reprezentat de studenţime, Clujul fiind, să nu uităm, unul dintre cele mai mari centre universitare din ţară.

Studiind istoricul concursului Miss Basarabia, se pare că, anul acesta, GIB îl va urca la un alt nivel.

S-a găsit locul potrivit, clubul N.O. A. din Cluj, dar și invitatul special: DJ-ul basarabean Vanotek.

La Miss Basarabia 2016, Alexandra ne pregăteşte şi alte surprize …pe care le veți descoperi singuri, vineri, 15 aprilie. Sunteți așteptați să alegem ȋmpreună cea mai frumoasă basarabeancă din Cluj!

Va fi mişto, zic!

1 COMENTARIU

  1. Văd că ați fost în stare să ștergeți comentariul meu în care povesteam despre cum Alexandra ne-a încurcat pregătirile pentru concurs și fără pic de rușine continuați să distribuiți informațiile eronate despre organizarea „Miss Basarabia 2016”. Să vă fie rușine!
    Încetați să atribuiți munca voluntarilor de la „Grupul de Inițiativă Basarabeană„ din Cluj-Napoca acestei domnișoare care în loc să ne ajute ne-a creat o mulțime de probleme!

Comments are closed.

Mai Multe

More article