Trezește-te! E luni!

Oare sunt singura care iubește ziua de luni? Oare chiar nimeni nu înțelege ziua de luni?

Nu pentru că m-am născut într-o zi de luni, dar luni este ziua mea prefarată săptămână după săptămâna, anotimp după anotimp.

Luni este ziua în care se trezește tot orașul la viață, în care toate se pun în mișcare.

Luni este ziua noilor și repetatelor începuturi.

Luni ai sentimentul că orice și totul începe din nou sau chiar de la zero.

Luni ai șansa să faci altceva, să speri din nou, să pornești pe un drum nou sau pur și simplu să o iei de la capăt. Totul începe luni. Și cu fiecare început nou, simți și trăiești și tu energia și speranța începutului. Ce mai îmbătător de atât ai putea să îți dorești de la o zi? De ce să îți placă o zi în care se termină ceva când există ziua în care începe totul. Și ce îmi place cel mai mult și cel mai mult sunt diminețile de luni. Diminețile au un iz aparte care efectiv dau dependența.

Să te trezești într-o zi de luni e că și cum te trezești în speranța. E că și cum tot greul ce a fost nu ar mai exista, pentru că tu luni începi din nou. Cum să nu îți dorești să vină ziua asta?? Când te dai jos din pat, faci efectiv primul pas spre un nou început. Nici o altă zi nu îți dă sentimentul acesta. Cum să nu iubești ziua de luni?

Trăiește-o cu speranța și bucurie; dacă nu, măcar cu naivitatea oricărui început ce nu știi unde duce. Trăiește sentimentul acela de început pentru că e tot ce ai nevoie să crezi din nou.

Și toate acestea mai ales într-o zi de luni!

Happy Monday!

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article