Poveşti din ClujTarâmul lui Dracula cel mai mare resort din lume

Tarâmul lui Dracula cel mai mare resort din lume

Festivalul Untold îşi propune să fie ambasadorul celui mai mare resort din lume, Transilvania.

Campaniile demarate de echipa UNTOLD urmăresc să atragă cât mai mult prin farmecul şi poveştile, cu totul aparte, din ţara lui Dracula.

În perioada 4-7 august Clujul şi împrejurimile lui vor fi împânzite de iubitorii de muzică din întreaga lume, iar acesta este un prilej excelent pentru a invita participanţii la festival să ne viziteze ţara.

Aşa a apărut campania Transilvania All Inclusive, care în perioada 5-19 august oferă reduceri, pe baza brăţării Untold, la cele mai importante puncte care trebuie vizitate în Transilvania. Echipa a pregătit trasee turistice atât în nordul regiunii cât şi în sudul ei.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial UNTOLD la rubrica Transilvania All-Inclusive.

Şi cum campaniile nu sunt făcute doar pentru străini, Bacul de 10 le aduce conştiincioşilor numai beneficii. Tuturor celor care au trecut cu FOARTE bine peste acest examen, UNTOLD le pregăteşte reduceri considerabile pentru a se destinde după un an greu de muncă.

Nu ar fi resortul lui Dracula dacă nu am aduce în discuţie sângele, doar că în 2016 cei care l-au donat în campania Pay with blood au fost răsplătiți cu intrări gratis.

Toate aceste campanii atrag turiştii și simpatia publicului și dezvoltă spiritul civic.

E clar, UNTOLD nu este doar un festival de muzică, ci un important punct de aracție în Transilvania.

Mai multe despre UNTOLD, AICI

 

Mai Multe

More article