Pentru un prânz departe de casă, vă propun salata la borcan!
O prezentare originală și extrem de utilă. Va puteți pregăti salata preferată și, mai apoi, să o închideți într-un borcan. Rămâne să o savurați mai târziu, la serviciu, de exemplu.
Tot ce trebuie să faceți este să puneți ingredientele salatei voastre în straturi, într-un borcan curat și aspectuos, să stropiți cu puţin ulei și acetto balsamico, la sfârșit și să închideți capacul. 🙂
Astfel, o puteti savura câteva ore mai târziu la birou, la un picnic sau chiar la drum …dacă aveți un astfel de plan.
Eu, de data aceasta, am ales o salată de toamnă cu dovleac copt, foarte ușoară și sățioasă, însă voi puteți opta pentru orice alta salată.
Pentru reteta acestei salate dați click AICI.
Nu uitati să vă împachetați și tacâmurile de unică folosință!!!! 🙂
Giovanna
Rețetele Gionannei le găsiți AICI, iar renumitele ei torturi, AICI
- Poveste cu miros de clor - 21 apr. 2020
- Un semn de carte mai valoros decât cartea? - 24 mart. 2020
- Iubește gătind - 28 feb. 2020