EvenimenteReprogramarea spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ din Cluj-Napoca

Reprogramarea spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ din Cluj-Napoca

Spectacolul de balet, DRACULA PE GHEAȚĂ, din 8 aprilie de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a fost mutat în data de 22 aprilie. Această modificare este făcută deoarece în 16 și 17 aprilie va avea loc meciul de baraj dintre România și Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP, iar terenul de tenis are nevoie de minim 10 zile pentru amenajare.

Biletele cumpărate își păstrează locurile, singura modificare fiind data spectacolului. Persoanele care, din motive obiective, nu pot ajunge la spectacol în data de 22 aprilie, vor primi banii înapoi. Tot ce trebuie să facă este să se pună în contact cu rețeaua EVENTIM, scriindu-le pe adresa de e-mail contact@eventim.ro. Deasemenea încă mai pot fi cumpărate bilete pe site-ul oficial și din magazinele partenere atât pentru spectacolul din Cluj-Napoca cât și pentru cel de la București.

Urăm succes din toată inima echipei României și Simonei Halep la meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială a FED CUP și mulțumim spectatorilor DRACULA PE GHEAȚĂ pentru înțelegere, promițându-le ca faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg le va oferi același spectacol feeric, chiar dacă puțin mai târziu. În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, celebra companie de patinaj își începe de această dată turneul internațional în țara de origine a lui Vlad Țepeș spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Mai Multe

More article