EvenimenteChartere noi cu business class Cluj-Antalya

Chartere noi cu business class Cluj-Antalya

Clujenii vor avea parte, din vara lui 2016, de noi curse charter către Antalya, operate de Prestige Tours. Datorită preluării acestui tur operator de către omul de afaceri turc, Mustafa Kadiroglu, prețurile la pachetele de vacanță sunt foarte avantajoase.

Românii preferă Antalya ca și destinație de vacanță. Creșterea numărului de turiști, în ultima perioadă, a provocat lansarea, în acest an, a primului charter Suceava-Antalya: AtlasJet, 214 locuri, cu clasă business pentru cei care achiziționează pachete high class. Acestea vor fi operat în curând și din Cluj.

Privind oferta, Prestige Tours are pachete pentru toate bugetele: cele low cost pornesc de la 299 euro, iar cele high class de la 2800 euro, pentru un sejur de 7 nopți.

Prestige Tours dorește să își aducă aportul de informație la piața turistică românească. În acest sens compania a organizat la Cluj cursuri privind tehnicile de vânzare în turism.

Scopul este de a îmbunătăți tehnica agenților . Aceștia dispun de workshop-uri ce îi pregătesc pentru a răspunde oricărei întrebări adresate de către client, însă nu sunt învățați cum să vândă.

Prestige Tours a intuit bine acest aspect, ținând cont de faptul că lumea începe să se întoarcă din mediul online către cel offline.

Mai Multe

More article