Poveşti de călătorieBarcelona, paradisul reducerilor

Barcelona, paradisul reducerilor

Vacanța ideală este aceea în care te contopești cu fiecare loc vizitat, în care poți îmbina plimbările relaxante, cu vizite prin muzee, descoperiri în materie de arhitectură, istorie și tradițiile locului.

Dacă experiența este condimentată cu mâncăruri delicioase și o sesiune de cumpărături la reduceri, pentru mulți dintre noi, este rețeta ideală de concediu. Toate aceste lucruri ți le poate oferi orașul lui Gaudi, Barcelona.

Sezonul de reduceri de vară a început din ultimele zile ale lui iulie.

Nu vă puteți aștepta din primele zile la prețuri „MARFĂ” . Nu toate firmele sau, mai bine-zis nu în toate țările, marile firme sunt la fel de generoase la scăderea de prețuri.

Spania, de exemplu, poate fi numită cu ușurință, paradisul reducerilor din Europa. Deci doamnelor, domnișoarelor și domnilor ALERTĂ, vorbim despre REDUCERI!!!

Momentul ideal pentru a călători în Peninsula Iberică este ultima săptămână din iulie și prima săptămână din august.

Atunci este a doua reducere din preț, iar magazinele, ei bine, sunt un colț de rai.

Cumperi acum și porți la toamnă!

Umerașele sunt pline de haine și accesorii din colecția de primăvară-toamnă, doar că pe lângă prețul inițial se observă acea bulină draguță cu -50% sau chiar -70%.

magazine_pline_in_sezonul_reducerilor

După câteva sesiuni de cumpărături am observat că, de regulă, magazinele cele mai scumpe oferă reducerile cele mai mari.

Pentru a avea parte de o sesiune de cumpărături eficientă, este foarte important să gândim în perspectivă și, astfel, să achiziționăm articolele care pot fi purtate și în următoarele luni.

Pentru acest lucru am alcătuit un top al celor mai rentabile articole achiziționate la reduceri.

1. Geanta din colecția nouă, râvnită din primăvară, este acum la un preț minunat de doar 10 euro. Da este o investiție bună. Unde mai pui că, dacă vorbim de piele, o putem purta pe tot parcursul anului fără reținere. Ideea este să știm să o ingrijim.

Geanta_reduceri

2.Încălțămintea este un sector în care merită să investim. După cum spunea protagonista serialului Sex and the city, Este ok să îți iubești pantofii mai mult decât iubești oamenii. Deci balerinii aceia în toate culorile la doar 5 euro, sandalele must have la 8 euro și ghetele de toamnă la 12 euro nu trebuie să lipsească din pungile cu cumpărături.

3. Jeanși skinny și pantalonii negri sunt ideali pentru serile de vară mai răcoroase, dar se potrivesc de minune și la o ținută office, căci după concediu, ne întoarcem la muncă. Prețurile variază între 6 și 17 euro, iar magazinele de top ne încântă cu modelele ideale la prețuri record.

4. Accesoriile încununează orice ținută. De la cele XXL, la coliere finuțe perfecte pentru serile de vară. În acest sezon, cerceii, colierele și inelele se poartă în dimensiuni foarte mari, iar casele de modă ne demonstrează că tocmai acest detaliu definește look-ul perfect.

Aici prețurile variază, iar cu puțină răbdare, putem achiziționa coliere cu 2 euro, iar inele și cercei la mai puțin de 1 euro.

5. Lenjeria este cea care ne dă siguranța necesară. Iar când piese precum cele de la marile case de modă ne fac cu ochiul, nu le putem ignora.

Când o jartieră dintr-un magazin plin de secretele femeilor este doar 1 euro, nu mai calculezi când o să te căsătorești tu sau una dintre prietenele tale, cumperi toate piesele care te încântă și le depozitezi căci sigur cineva o sa aibă nevoie de una dintre ele și ce cadou mai drăguț poți face decât un WS.

În definitiv, Barcelona este orașul ideal pentru o sesiune de cumpărături ideală.

 

 

Mai Multe

More article