Other web storiesDefine School – o poveste pentru viitor

Define School – o poveste pentru viitor

Define School se descrie ca fiind acel ceva ce ȋşi doreşte să ajute la dezvoltarea următoarei generaţii de antreprenori ȋn tehnologie, din România. Vrea să găsească oameni cu idei creţe, care să-şi dorească ȋntr-o zi să schimbe lumea. Este ȋn căutare de tineri care vor să ȋnveţe acel know-how, despre cum ajungi de la idee la realitate.

Cu alte cuvinte, vorbim despre o şcoală, doar că nu este nici una normală, nici una altfel obişnuită.

Este mai degrabă un bootcamp pentru viitori antreprenori, sau un start-up bootcamp, dacă vreţi să o numim aşa. Un loc unde caietele sunt ȋnlocuite de idei şi gânduri, unde stiloul este vocea. Iar tabla neagră? Nu prea există. Există ȋnsă schimburi de replici, multe ȋntrebări şi răspunsuri, sute de momente de aha!.

Vorbim despre un program de şase zile, dedicat studenţilor şi tinerilor profesionişti ce sunt interesaţi să lanseze un startup. Un program bine definit, care să acopere toate nevoile de cunoştinţe ale unui tânăr ce ȋşi doreşte sa lanseze un startup sau intenţionează să conducă un business ȋn IT.

Tainele antreprenoriatului sunt aici desluşite prin diferite training-uri pe subiecte ca marketing, resurse umane, cercetare de piaţă, modalităţi de finanţare sau pitching. Pe deasupra, vor avea ocazia să intre ȋn contact cu antreprenori recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Daniel Metz, Andrei Ursachi, Matei Pavel sau Mihai Ivaşcu sunt doar câteva dintre numele deja anunţate pentru ediţia de anul acesta.

Ce-mi place mie foarte mult la această şcoală este că se pune foarte mult accent pe lucrul ȋn echipă şi activităţi de teambuilding. Ȋntotdeauna este mai uşor să şlefuieşti o idee dacă ai cui să o ȋmpărtăşeşti. Pentru că ideile mari se nasc ȋntotdeauna din contradicţii, din schimburi de replici şi din suport reciproc.

Şi, ce e cel mai important, niciodată să nu te dai bătut sau să te opreşti din a ȋnvăţa lucruri noi.

Anul acesta, #define School are loc ȋntre 9 şi 15 septembrie. Dacă şi ţie ȋţi face cu ochiul, haide să participăm ȋmpreună. Tot ce trebuie să faci este să te ȋnscrii aici

Mai Multe

More article