Mic dejun cu iubire

Pentru o zi specială, pentru o duminică acasă sau, de ce nu, doar pentru că ne simţim inspiraţi să pregătim un mic dejun mai inimos decât de obicei.

Şi, daca îl servim şi în pat….. mmm …. Doar la gândul că aş putea fi tratata cu un mic dejun la pat, deja zambesc 🙂
O primă sugestie, ar fi fructele. Sănătos, simplu, delicious şi extraordinar de frumos!

…normal, aşezâm fructele în formă de inimă. Eu cred că la un astfel de super mic dejun, căpşunii nu pot lipsi. Prin forma, aroma şi culoarea lor, parcă strigă iubire!!!

Mic dejun cu drag

Mic dejun cu drag

O altă idee, uşor de transformat în realitate, delicioasă şi sănătoasă, ar fi fulgii de ovăz/musli cu iaurt grecesc şi fructe. Din nou, eu am ales căpşunii şi frăgutele. Evident nu le punem într-un bowl cum am face-o în orice altă dimineaţă, ci le ridicăm la rang demn de ocazia noastră specială.

Aşa încât, le aranjăm în straturi diferite, alternative, într-un pahar sau borcan transparent. Iar la sfârşit, ca să arate totul şi mai romantic, tăiem două capşuni în felii subţiri şi le aranjăm în cercuri pentru a crea o floare. Adăugăm şi câteva frunzuliţe de mentă …şi am terminat deliciul nostru prin de iubire şi sănătate.

Mic dejun cu drag

Mic dejun cu drag

Şi mai am o ultimă idee, de data aceasta fără fructe :).  M-am gândit că am putea face banalele ochiuri într-un format mai inimos:). Din start, vă recomand să faceţi două, nu unul singur ca şi mine.

Tăiem felia de pâine şi, cu ajutorul unui decupator în formă de inimă, de o dimensiune apropiată feliei de pâine, decupăm inimioara. Punem felia decupată şi inima rezultată, într-o tigaie unsă cu puţin ulei de măsline şi spargem oul în interiorul feliei decupate. Condimentăm după gust. Lăsăm să se prăjească la foc mic, până când ochiul nostru este gata. Şi pentru că mai e loc de iubire, luăm şi roşii cherry pară, le tăiem în unghi de 45 de grade la bază şi le unim pentru a forma alte inimioare roşii.

Mic dejun cu drag

Sper că v-au plăcut recomandările mele…simple şi rapide…gesturi de iubire la îndemâna oricui!

Ultimele postari ale lui Giovanna (vezi toate)

Mai Multe

More article