Poveşti din ClujPovestile GiovanneiAranjamente din fructe - un cadou original și comestibil

Aranjamente din fructe – un cadou original și comestibil

Pentru că se aproprie luna cadourilor, ziua îndrăgostiților, m-am gândit să vă propun o alternativă originală, accesibilă economic și extrem de delicioasă: aranjamentele din fructe.

Sunt foarte ușor de făcut și arată fenomenal. Vă asigur că veți impresiona pe oricine cu un astfel de aranjament. Eu obișnuiam să le fac cadou de 8 martie mamei, mătușilor din familia mea, chiar și profesoarelor fiicei mele.

Astăzi am ales să vă arăt un buchet din capsuni și kiwi, într-un recipient la fel de natural și comestibil, ananasul:)

Avem nevoie de: 1 ananas, 500 gr căpșuni, 6-8 buc kiwi, frigărui de unică folosință și un clește pentru a tăia frigăruile.

Întâi de toate, curățăm kiwi-ul și îl tăiem felii groase de aprox 1 cm. Spălăm căpșunii și tăiem frigăruile în 3 părți. Aveți grijă să le tăiați într-un unghi, ca să aveți un vârf la fiecare bucată și astfel să le puteți implanta mai ușor.

 

Începem să le implantăm din vârf, împrejurul frunzelor de ananas.

Continuăm să implantăm fructele după gustul nostru, înconjurând frunzele de ananas, coborând până la baza lor. Nu începeți cu o fațetă, pentru că baza voastră se va răsturna, fiind mult mai grea în partea plină de fructe.

 

În scurt timp veți ajunge la final și veți avea un buchet minunat din fructe.

Puteți să folosiți orice fructe vă plac, puteți chiar să le scufundați parțial în ciocolata topită înainte, puteți să vă jucați cu ele cum doriți. Vă las și un link unde puteți vedea și alte variante făcute de mine, care să vă inspire.

Nu uitați să ne trimiteți și nouă poze cu aranjamentele făcute de voi!

http://giovannascakes.blogspot.com/

http://gatim-mancam-savuram7.blogspot.com/

 

Giovanna

Articolul următorMic dejun cu iubire

Mai Multe

More article