Poveşti din ClujLog in Cluj: Concurs de povești despre Cluj

Log in Cluj: Concurs de povești despre Cluj

De la 1 iunie, Asociația Web for Cluj deschide concursul de povești Log in Cluj. Cele mai bune și apreciate de public vor fi premiate.

Competiția se încheie la 1 septembrie 2016.

Log in Cluj este un proiect inițiat nu fiindcă am fi copii, ci fiindcă ne plac poveştile mari, bune, de care nu te mai poţi sătura. Aşa cum ne place Clujul…

În mai multe state din lume „arta de a spune poveşti”, storytelling-ul, este folosită pentru binele comunităţii prin programe speciale menite să dezvolte capacitatea membrilor de a comunica şi să scoată la lumină naraţiunile relevante.

Considerăm că un proiect de Storytelling local va conduce la cunoaşterea mai aprofundată a judeţului şi la înţelegerea mai complexă a realităţii actuale. Aşa că vă invităm pe fiecare dintre voi să prindeți curaj, să-i încurajați și pe cei din jur (copii sau adulți) să scrieți și să faceți parte din proiectul nostru.

Ce ne dorim să descoperim împreună? Poveşti despre experiențe personale trăite la evenimente care au loc în Cluj, (Zilele Clujului, TIFF, Delahoya, Târgul de la Negreni, Jazz in the Park, Electric Castle, Untold, etc), locuri din județul Cluj (Drumul roman de la Aiton, Biserica lui Mihai Viteazu, de la Lujerdiu, etc.), dar și despre oameni deosebiți și pasionați care trăiesc în Cluj, dar și despre legende locale. (Uriaşii din Berindu, statuia imperfectă a lui Matei Corvin, etc.)

Haideţi să căutăm poveşti, fiindcă poveştile ne fac speciali şi fac Clujul special.

Cele mai frumoase poveşti, apreciate ca atare de către public, vor fi premiate.

Premiul I –500 lei, Premiul II – 300 lei, Premiul III – 200 lei, 3 menţiuni speciale 100 lei.  Acestea vor fi acordate pentru cele 3 categorii de poveşti înscrise în concurs.

Alături de Web for Cluj, partener în acest proiect este Consiliul Judeţean Cluj.

Regulamentul de concurs îl găsiţi AICI

Deci, vă invităm să intraţi în proiect, în Log in Cluj!

Foto: Tiberiu Matei

Mai Multe

More article