EvenimenteÎntre bucolic și modern, inaugurarea unei grădinițe

Între bucolic și modern, inaugurarea unei grădinițe

Luna martie marchează nu doar regenerare și reînnoire odată cu venirea primăverii, ci și începutul unei etape istorice, memorabile pentru localitatea Răscruci, din comuna Bonțida județul Cluj, deoarece are loc inaugurarea GRĂDINIȚEI cu PROGRAM PRELUNGIT ANA și CODIȚĂ, din cadrul ȘCOLII PROFESIONALE RĂSCRUCI.

Acest proiect minunat va fi un start excepțional în viața micuților, dar și un ajutor de nădejde pentru părinți.

ANA și CODIȚĂ ‒ partenerii unei educații propice, într-un spațiu modern

Faptul că acum, în localitate, va exista un spațiu modern dedicat educației și dezvoltării armonioase a copiiilor, face ca aceasta să capete și mai multă valoare prin prisma posibilității ce va ușura viața multor părinți, oferind siguranța și liniștea de care are nevoie un părinte cu responsabilități nenumărate.

Prin accesul facil, zona de joacă, vecinătatea cu drumul public, acest spațiu modern oferă micuților mediul unei educații corespunzătoare.

Capacitatea generoasă, de 80 de locuri invită părinții la a vedea în această grădiniță un loc potrivit pentru creșterea și dezvoltarea copiiilor lor.

De la o idee și dorința de dezvoltare a zonei, s-a dovedit că prin perseverență, implicare și depășirea provocărilor, se poate realiza o viziune măreață, chiar și într-o comunitate mică.

Așadar, 5 martie 2024 este o dată ce aduce onoare celor implicați în acest proiect de mare anvergură din localitate. În acest context, PRIMARUL și CONSILIUL LOCAL al COMUNEI BONȚIDA împreună cu ȘCOALA PROFESIONALĂ RĂSCRUCI, au plăcerea și bucuria să vă invite la inaugurare.

În 5 martie, de la ora 10:00, va avea loc ceremonia de inaugurare a Grădiniței cu program prelungit ANA și CODIȚĂ, în prezența ÎPS Părinte AndreiArhiepiscopul Vadului Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, domnului Alin TișePreședinte al Consiliului Județean Cluj, doamnei Marinela MarcInspector Școlar General al Județului Cluj,  precum și în prezența reprezentanților Prefecturii Județului Cluj.

Vă așteptăm să ne fiți alături în data de 5 martie 2024, de la ora 10:00 la moment ce va marca paginile istoriei localității Răscruci și a comunei Bonțida.

Ultimele postari ale lui Patricia Gyorgydeak (vezi toate)

Mai Multe

More article